Автор Тема: Жінки стають волохатими від сексу з презервативом  (Прочитано 5790 раз)

Оффлайн Beat

• Старожил
  • /dev/null
Медики стверджують, що через секс з презервативом жінки покриваються волоссям. Не повністю, а лише руки та ноги, але і це не надто естетично.
Пояснюють медики такий феномен дуже просто – гормони. Секс - це природний процес, під час якого партнери обмінюються гормонами. Презерватив порушує дану гармонію, що позначається не тільки на здоров'я, але й на зовнішньому вигляді.

Під час статевого акту чоловіки "обдаровують" своїх партнерок андрогенами, натомість отримують естрогени.

Естрогени оберігають кровоносні судини сильної статі від холестеринових бляшок. Андрогени відповідають за волосяний покрив. Якщо жінка не отримує достатню кількість даного гормону, то її організм сам починає їх вироблення. В результаті тіло дівчини на ногах і руках покривається волоссям.

Нагадаємо, не так давно шквал критики викликав на себе провідний шотландський фізіолог професор Стюарт Броуді. Він опублікував дані дослідження, які свідчать про те, що секс без презерватива корисний для психічного та фізичного здоров'я, а секс з презервативом - навпаки, веде до стресу і депресії.

Прихильники безпечного сексу вважають, що відсутність запобігання може вплинути на здоров'я набагато серйозніше.

Оффлайн -Yurik-

• Старожил
  • КИЕВ-Позняки
Быстренько все выбросили резиновых дружков, и вперед наганять упущенное и забудем о эпиляции и плохом настроении! :D
Мой кабинка бежать на "покращенних" дорогах )))

Оффлайн $talker

• Старожил
  • Танцую. Но плохо...
-Yurik- И начинаем заниматься похудением:D

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
-Yurik- И начинаем заниматься похудением:D
Мудро.
Миша: Хочеш купатися?
Толя: Я стрілять хочу!

Оффлайн xDD

• Старожил
  • забанен надолго
пистуны эти медики.имхо.

Оффлайн Дёнский

• Старожил
  • Seat Leon 1.6 full Grey
ё.... сказочники

Оффлайн Aveoman

• Пользователь
Брехня...  :D :D :D
Жизнь хороша, когда едешь не спеша...

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
Брехня...  :D :D :D
А що саме в них волохатиться? Які частини тіла?  dntknw
Миша: Хочеш купатися?
Толя: Я стрілять хочу!

Оффлайн -Yurik-

• Старожил
  • КИЕВ-Позняки

Та ну вы что такое говорите... это правда!)))
Мой кабинка бежать на "покращенних" дорогах )))

Оффлайн Владюха

• Член клуба
  • Aveo Т-250 АТ black pearl
пистуны....... медики - это редкие пистуны! на себе проверяли наверное?

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.