Автор Тема: Уряд хоче підняти акциз на бензин на 40%  (Прочитано 2137 раз)

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
 vcool Уряд хоче підняти акциз на бензин на 40%  8) :D

Кабінет міністрів пропонує Верховній раді збільшити ставки акцизного збору на бензини моторні на 37,9% з 132 євро до 182 євро за тонну з 2011 року.

Про це йдеться у проекті Податкового кодексу, зареєстрованому в Парламенті 21 вересня під № 7101-1, передає видання "Дзеркало тижня".

Загалом уряд пропонує підвищити акцизи на нафтопродукти за всіма положеннями: на авіаційний бензин та паливо для реактивних двигунів - із 20 до 28 євро за тонну, на важкі дистиляти (дизпаливо) із вмістом сірки більше 0,2% - із 65 до 90 євро за тонну, із вмістом сірки 0,035-0,2% - з 50 до 69 євро за тонну, більше 0,005%, але не більше 0,035% - із 45 до 62 євро за тонну, не більше 0,005% - із 30 до 42 євро за тонну .

Акциз на пічне паливо також пропонується підвищити на 40% із 30 до 42 євро за тонну.

Нагадаємо, у травні 2010 року Верховна рада збільшила ставку акцизного збору на бензин моторний для автомобілів на 20% із 110 євро до 132 євро за тонну.

Відзначимо також, що проект кодексу оприлюднений на офіційному сайті парламенту.
уп©
 bravo ...ну ось чого не хватало,для повного щастя! bravo
Робиш - не бійся, боїшся - не роби, а зробив - не шкодуй!

Оффлайн -Yurik-

• Старожил
  • КИЕВ-Позняки
Re: Уряд хоче підняти акциз на бензин на 40%
« Ответ #1 : 22 Сентября 2010, 20:00:33 »
 bravo
Краще життя вже сьогодні!!!  vcool
Мой кабинка бежать на "покращенних" дорогах )))

Оффлайн Janein

• Модератор
  • Киев - Запорожье
Re: Уряд хоче підняти акциз на бензин на 40%
« Ответ #2 : 22 Сентября 2010, 20:02:21 »
Так как у меня (а я думаю и у многих) эта тема не вызвала ни одной цензурной мысли, во избежание раздачи "пилюлей" за ненормативную лексику, закрою-ка я ее.
Женщина добра: она может простить мужчине все, даже если он ни в чем не виноват
Изучай правила, чтобы знать, как правильно их нарушить.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.