Vanya66, Марку вгадав
. АВВ не брав через ціну -- дорогі ввідні ставити не бачу сенсу... Всеодно після них йде ще мінімум штуки 3-4 нормальних (АВВ, Moeller). Ще й не був впевений що вийде нормально перепакувати...
Буде мало -- один дзвінок, пару гривень і буде стояти будь-який на 63А. Але думаю що мені цього вистачить... Якщо зараз майже вистачає 32А однофазне то 40А трьофазне має бути досить навіть з опаленням.
Доречі, по опаленню -- на мій будинок потрібно приблизно 15кВт (300м2 площі), але принципово не хочу -- ми всією вулицею боримось з тими у кого електричне опалення, замінили трансформатор (250кВт, 10\0.4), замінили частину кабеля (будемо ще міняти кусок).
Цей трансформатор приблизно на 70 будинків, ще десяток земельних ділянок пусті -- рахуй на 80 будинків 250кВт це всього по 3квт на будинок... Совість також треба мати... Краще піролізний поставити...
Лічильник покищо поставимо звичайний. Досить багато жере насос в скажині та пральна, посудомийна машини -- а вони працюють вдень...
Доречі, чим погані АСКО? Не вибиває при КЗ? Чи навпаки частіше вибиває без причини?