Автор Тема: НТКУ і ТРК «Україна» отримали нові ліцензії на супутникове мовлення  (Прочитано 6738 раз)

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
НТКУ і ТРК «Україна» отримали нові ліцензії на супутникове мовлення

НТКУ і канал «Україна» отримали ліцензії на супутникове мовлення. Таке рішення минулого тижня прийняла Національна рада з питань телебачення та радіомовлення. Про це повідомляє прес-служба Нацради.

Міжнародна версія каналу НТКУ матиме  логотип «Перший Ukraine» і поширюватиметься на територію України та  в межах впевненого прийому сигналу.

Як пояснив на засіданні Національної ради представник НТКУ, програмна концепція мовлення  супутникового каналу  відрізнятиметься від  концепції Першого Національного. Він буде розрахований на українців, що проживають за межами України, та  на інформування громадян сусідніх країн, які цікавляться сучасною Україною.

Мова програм і передач «Першого Ukraine» не менше, ніж на 75% буде українською.

Телеканал «Україна» отримав другу ліцензію на супутникове мовлення. Програми з логотипом «ФУТБОЛ+» поширюватимуться на  територію України, періодичність, час, обсяги та сітка мовлення – 14 годин на добу, мова ведення програм і передач –¬ 75% українська. Програмна концепція телеканалу передбачає упродовж 7 год. 30 хв. трансляцію футбольних матчів.

ЗАО «Телерадиокомпания «Украина» – один из ведущих национальных телеканалов страны. Охватывает все зрительские группы. Вещание – информационное, познавательное, детское, развлекательное, художественное, спортивное. Осуществляется в кабеле, по спутнику и в эфире. По итогам 1 квартала 2010 года канал занимает 2 место в рейтинге общенациональных телеканалов: доля 9,81 %, рейтинг 1,69 % (по аудитории 18+, 50 000+, данные GFK Ukraine). По итогам 2009 года телеканал вышел на третье место в рейтинге с результатами доли 8,52 % и рейтинга 1,3% (по аудитории 18+, 50 000+, данные GFK Ukraine). Акционером телеканала «Украина» является компания Систем Кэпитал Менеджмент. Сайт: http://kanalukraina.tv/

Телеканал «Первый национальный» – национальная телекомпания Украины. Основана в 1939 г. Закупочная аудитория – 18+. Техническое покрытие – 97%. Гендиректор НТКУ – Егор Бенкендорф. Среднесуточная доля в аудитории 18+ в городах с населением 50 тыс+ в I полугодии 2009 г. составила 1,33 %, рейтинг – 0,21%, по аудитории 14-49 панель «города 50тыс+» доля – 0,84%, рейтинг – 0,11%. Сайт: http://www.1tv.com.ua/

На скільки мені відомо,ТРК Україна найближчим часом планує запуск ще двох інформаційних каналі. :)
Робиш - не бійся, боїшся - не роби, а зробив - не шкодуй!

Оффлайн Андрюха

• Старожил
  • Если стало в жизни туго - погляди на морду друга
хочу бесплатный дискавери :)
С тех пор как начал водить авто стал осторожнее переходить дорогу...

Оффлайн m@x

• Администратор
Андрюха просто дискавери - не катит! Я хочу дисковери ХД  8)

Оффлайн absurdum

• Старожил
  • in corpore
Андрюха просто дискавери - не катит! Я хочу дисковери ХД  8)
Підтримую і хочу весь пакет Діскавері не менше за вас. Але в HD якості супутникового Діскавері ще нема  :(
Миша: Хочеш купатися?
Толя: Я стрілять хочу!

Оффлайн knyazev

• Член клуба
  • Shvetik+Knyazev :)
А на якому супутникові шукати? (не особливо потрібний цей канал, але хай буде :) )
или Knyazev+Shvetik :)

Оффлайн Андрюха

• Старожил
  • Если стало в жизни туго - погляди на морду друга
m@x мне подойдет и просто дискавери... мы люди роскошью не избалованные гыгы или НешнлГеографик, или Експлорер

я в принципе готов платить за такой пакет кабельному, но эти хитрожопые умные гыгы люди хотят чтоб я сначала купил у них 72 канала какой-то пурги с круглосуточной рекламой, и за это тоже платил

ну не гады гыгы Вся надежда на ТРК Украина
С тех пор как начал водить авто стал осторожнее переходить дорогу...

Оффлайн Andrew

• Старожил
  • Україна-Русь
А на якому супутникові шукати? (не особливо потрібний цей канал, але хай буде :) )
Олександре ,Sirius(Astra 4A 4,8 E) 12130 V Авто
Робиш - не бійся, боїшся - не роби, а зробив - не шкодуй!

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.