14.04.2010 Шановні працівники та ветерани Державтоінспекції МВС України!
Щиро вітаю вас з Днем Державної автомобільної інспекції МВС України! Усі ці роки ви стоїте на захисті життя, здоров'я, прав та свобод громадян, на сторожі правопорядку і безпеки дорожнього руху. При цьому щомиті пізнаєте ризик і небезпеку, однак незважаючи на труднощі, виконуєте свій почесний обов'язок, що заслуговує на щиру вдячність і шану громадян. Не секрет, що в сучасних умовах від рівня розвитку транспорту, ступеня безпеки його руху транспортними шляхами значною мірою залежить успішність реалізації соціально-економічних програм нашої держави. Створення транспортних транснаціональних коридорів, що будуть проходити через Україну, вимагає від нашої держави забезпечення безпеки руху у відповідності до європейських і світових стандартів.
Сьогоднi здійснюється технiчне переоснащення пiдроздiлiв Державтоiнспекцiї: запроваджуються новiтнi системи нагляду за дорожнiм рухом, реєстрацiї транспортних засобiв, обліку дорожньо-транспортних пригод тощо. Також значна увага придiляється пiдвищенню професiйного рiвня працiвникiв ДАI.
Однак пріоритетом вашої нелегкої служби є, безумовно, допомога людям, збереження життя та здоров'я учасників дорожнього руху, особливо дітей. Якщо ви убезпечите від нещасних випадків на вулицях та автошляхах життя хоча б однієї людини, цим ще раз доведете необхідність служби Державтоінспекції та підтвердите її благородну місію. Це, безумовно, викличе глибоку повагу до вас з боку наших громадян.
В цей святковий день сердечно зичу всiм щастя, здоров'я, невичерпної енергiї, плiдної працi. Нехай ваша життєва дорога завжди буде благословенна добром, миром i людською шаною.
З великою теплотою хочу привітати наших ветеранів, які завжди були і будуть прикладом для нас. Це ви щедро ділитеся з нами великим досвідом роботи, благословляючи на добрі справи. Тож нехай ваше життя буде змістовним, а невичерпна енергія та професіоналізм стануть постійними супутниками вашої подальшої діяльності. Сьогодні на виплеканих вами традиціях мужності, відданості та героїзму ми виховуємо молодих працівників. Для них ваша праця є взiрцем патрiотизму та професiоналiзму.
У тому, що нині Державтоінспекція МВС України є мобільним, технічно оснащеним та професійно підготовленим підрозділом теж ваша велика заслуга. Адже, саме ви, шановні ветерани, зберегли та примножили славні традиції наступництва поколінь, мужності та героїзму, відданості службовому обов'язку, готовності до самопожертви заради безпеки наших співвітчизників.
Хочу згадати i про наших товаришiв, iмена яких увiковiченi на гранiтних плитах пам'ятi. Схиляємо голову перед тими, хто загинув пiд час виконання службового обов'язку, хто вiддав своє життя за верховенство закону.
З повагою та найкращими побажаннями
начальник Департаменту ДАІ МВС України
полковник міліції
В.М. Лозовий