Автор Тема: Івано-Франківськ  (Прочитано 31279 раз)

Оффлайн Шах

• Постоялец
Re: Івано-Франківськ ?
« Ответ #125 : 12 Мая 2010, 16:46:28 »
Народ привіт!  Пропоную зібратись цієї суботи, 15.05.2010 року, в районі обіду попити кави на годинку та одночасно познайомитись. Окремо як пропозиція зібратись машинами ( відповідно апостограмчику випити не вдасться ). План наступний:
1. Познайомитись ( типу анкетки я розроблю, якщо ніхто не має нічого проти );
2. Похвалитись своїми машинками, або пожалітись на них;
3. Випити кави у спокійній обстаканівці;
4. Обговорити справи на рахунок регулярності збіговиська в майбутньому;
5. Поділитись досвідом по експлуатації своїх авео;
6. Поділитись інфою у кого які є майстри чи СТО, де роблять хороший ремонт і формування внутрішньоклубного "чорного" списку СТО і майстрів ( "чорний" список формується виключно аргументовано і може бути оскаржений, однак теж аргументовано, будь-яким учасником збіговиська );

Перші збіговиська пропоную провести поблизу якогось супермаркета, типу Арсена - там можна спокійно припаркуватись трохи більшою кількістю машин, там же можна взяти кави, хто с автомата, хто з кафе і випити біля машин на парковці, чи сісти, відповідно в кафе.
Якщо у когось інша думка на рахунок місця збору, то я думаю, що всі з радістю її вислухають, але прошу врахувати, що це буде ( я надіюсь, що хоч хтось приїде ) перша зустріч людей, яким потрібно познайомитись та обмінятись контактами для подальшого спілкування.

Отже народ, хто за те, щоб зібратись 15.05.2010 року о 14:00 годині на парковці ТЦ Арсен ( задня парковка зі сторони вулиці Миколайчука ) ГОЛОСУЙТЕ.

Оффлайн imasus

• Старожил
  • -Rock Forever-
« Ответ #126 : 12 Мая 2010, 21:30:24 »
Я счас в Киеве, может скоро к вам подтянусть...

Оффлайн MI$H@

• Пользователь
Re: Івано-Франківськ
« Ответ #127 : 13 Мая 2010, 17:30:51 »
Шах, дуже класне рішення на рахунок зборів, бо для мене як початківця було би цікаво поспілкуватись і дізнатись у тих хто вже має якісь певний досвід, де краще проходити тех. огляд, і яких майстрів ремонтувати, де є дешевші автозапчастини до наших машинок і так далі ......

але потрібно все таки визначитись з часом проведення і днем, як на мене то субота невдалий трохи день для зборів, так як багато проводять його на дачі або ще мають якісь плани, дехто навіть працює по суботах, тому я думаю неділя краще підходить для зборів
або якщо субота то десь під вечір, можливо на 19.00 год. щоб ті хто працюють змогли прийти або ті у кого в суботу були ще якісь справи.

на рахунок цієї зустрічі незнаю чи вийде, бо в суботу їду на дачу, але надіюсь що на наступних вдасться побувати

Оффлайн vadzjo

• Пользователь
« Ответ #128 : 13 Мая 2010, 19:46:35 »
Збори це звичайно класно і я однозначно за такі речі. Правда на ці вихідні (субота, неділя) напевно не зможу. Як варіант, завтра на 19:00 на тому ж місці ну і звичайно ж на авто.

Оффлайн vadzjo

• Пользователь
« Ответ #129 : 13 Мая 2010, 21:45:29 »
Я за, але в суботу не зможу, давайте завтра після роботи

Оффлайн Шах

• Постоялец
« Ответ #130 : 14 Мая 2010, 09:22:18 »
Давайте тоді дійсно перенесемо зустріч. З тих АЖ ТРЬОХ Авеоводів, які відгукнулись за заклик, обидвоє реально аргументували не можливість цього зробити в цю суботу.
На 19:00 14.05.2010 року я боюсь, що не вийде - не всі встигнуть прочитати повідомлення про перенос зустрічі. Інет поширена штука, але бувають різні речі. Пропоную тоді перенести зустріч на наступну п"ятницю 21.05.2010 року на 19:00 годин на тому самому місці - задня парковка ТЦ "Арсен" ( від вулиці Миколайчука.

Чекаю підтвердження від бажаючих, покищо відгукнулись лише троє - vadzjo, MI$H@ та imasus ну і відповідно я Шах.
Доречі на зустрічі надам інфу про клубні наклейки...

Оффлайн Шах

• Постоялец
« Ответ #131 : 14 Мая 2010, 09:22:40 »
Давайте тоді дійсно перенесемо зустріч. З тих АЖ ТРЬОХ Авеоводів, які відгукнулись за заклик, обидвоє реально аргументували не можливість цього зробити в цю суботу.
На 19:00 14.05.2010 року я боюсь, що не вийде - не всі встигнуть прочитати повідомлення про перенос зустрічі. Інет поширена штука, але бувають різні речі. Пропоную тоді перенести зустріч на наступну п"ятницю 21.05.2010 року на 19:00 годин на тому самому місці - задня парковка ТЦ "Арсен" ( від вулиці Миколайчука.

Чекаю підтвердження від бажаючих, покищо відгукнулись лише троє - vadzjo, MI$H@ та imasus ну і відповідно я Шах.

Оффлайн Шах

• Постоялец
« Ответ #132 : 14 Мая 2010, 09:23:02 »

Оффлайн vadzjo

• Пользователь
« Ответ #133 : 14 Мая 2010, 13:11:32 »
Попередньо підтверджую.

Оффлайн vladuk

• Неизвестный герой
« Ответ #134 : 14 Мая 2010, 23:49:12 »
Нарешті я зробив своє авто! Заїхав якось на атобазар біля "Патріоту", а там при вході майстерня -"ремонт вмятин без покраски". Я думав у мене вмятин штук 10 від граду, а хлопці нарахували десь 50 !!! Робили цілий день...Наступного дня забрав машину, вроді нічого...,правда, забрали найбільші і найвидніші десь 25-30. Обійшлося 1000 грн. Вроді недорого. Відполірували.Я задоволений!

Оффлайн Шах

• Постоялец
« Ответ #135 : 15 Мая 2010, 08:42:39 »
vladuk а якого кольору твоя машина? і чи сильно видно видалені вмятини?

Оффлайн Kiruxa_Forester

• Неизвестный герой
« Ответ #136 : 15 Мая 2010, 08:47:45 »
Добрий день.

Шановні авеоводи, допоможіть будь ласка. Мої родичі поїхали з Києва до Карпат на Авео, та там десь у горах так вийшло, шо залишили ключ у салоні та закрили машину. Коротше кажучи зараз вони їдуть до Ів. Франковська без заднього правого скла.
В інеті взагалі інфу не знайшов, де можна його купити.
Дайте будь ласка декілька координат, телефонів, де можна придбати скло на авео.

Я модель не знаю
2005 р.в.
vin kl1sa69ye5b353826
схоже на цю

З повагою, Кирило (Kiruxa)
forester-club.com.ua
« Последнее редактирование: 15 Мая 2010, 08:53:34 от Kiruxa_Forester »

Оффлайн virus

• Модераторы
  • Adam"s family
« Ответ #137 : 15 Мая 2010, 08:54:30 »
Kiruxa_Forester

спробуй тут:   http://www.ifavto.com.ua/ukr/services  beer2

ЗИ. але не факт, що воно буде в наявності  dntknw repa
"Єдиний спосіб визначити межі можливого - вийти за ці межі" А.Кларк

Оффлайн Kiruxa_Forester

• Неизвестный герой
« Ответ #138 : 15 Мая 2010, 09:12:30 »
Дякую. Подзвонив - шукають зараз чи є воно в них.

Оффлайн Kiruxa_Forester

• Неизвестный герой
« Ответ #139 : 15 Мая 2010, 09:38:23 »
virus
Нажаль сьогодні у них склад не працює, так шо ще питання актуальне

Оффлайн Kiruxa_Forester

• Неизвестный герой
« Ответ #140 : 15 Мая 2010, 09:49:35 »
Все одно дякую за допомогу. Заклеїли плівкою, та доїдуть до Києва

Оффлайн Шах

• Постоялец
« Ответ #141 : 15 Мая 2010, 11:56:11 »
Kiruxa_Forester У мого знайомого не має, він зараз шукає по місту - шукає Авео седан 1 скло задньої правої дверки.

Якщо це ще актуально по Івано-Франківську - дзвони мені 050-666-86-74.

P.S.  залишай контактний телефон у таких ситуаціях.

Оффлайн vladuk

• Неизвестный герой
« Ответ #142 : 15 Мая 2010, 23:08:20 »
Шах   
Колір - сірий метлік. В місцях видалення вмятин практично нічого не видно, правда, залишилось декілька маленьких малозамітних, але це не в порівнянні з тим що було до того...

Оффлайн MI$H@

• Пользователь
« Ответ #143 : 16 Мая 2010, 11:10:29 »
vladuk, дякую за інформацію на рахунок ремонту вмятин,

і взагалі хто де ремонтує свої авевчики?
і де краще пройти діагностику?

треба буде попросити модераторів щоб створили розділ з нашим регіоном, щоб там ми могли спілкуватись і створити різні теми, ато все в одній якось незручно
« Последнее редактирование: 16 Мая 2010, 11:13:41 от MI$H@ »

Оффлайн Шах

• Постоялец
« Ответ #144 : 16 Мая 2010, 18:05:51 »
MI$H@ вже попросив, чекаю відповідь... правда створення регіональної гілки це прерогатива Адміністраторів, лише після їх рішення це буде зроблено. А на рахунгок ремонту, я думаю, що поки гілка не буде нормально створена, ми зможемо спілкуватись особисто. НАГАДУЮ за зустріч у п"ятницю 21.05.2010 року о 19:00 годині на задній парковці ТЦ Арсен зі сторони вулиці Миколайчука.

Оффлайн MI$H@

• Пользователь
« Ответ #145 : 16 Мая 2010, 19:23:37 »
Шах це добре що ти вже домовляєшся про регіональну гілку, а на рахунок зустрічі незнаю чи вийде, але добре щоб зустріч відбулась навіть якщо буде двоє або троє, бо головне і найважче почати.

Оффлайн Шах

• Постоялец
« Ответ #146 : 16 Мая 2010, 23:54:25 »
MI$H@ бажання зустрітись підтвердили двоє колег, так що на зустрічі буде принаймні мінімум двоє-троє, підтягуйся, якщо зможеш, по гілці, якщо буде інфа скину в загальну гілку.

Оффлайн MI$H@

• Пользователь
« Ответ #147 : 18 Мая 2010, 20:39:48 »
незабутьте на зустріч взяти фотік і зробити фоторепортаж, бо хто незможе бути то хоть подивиться і пожалкує  :'(,
 а також іншим буде цікаво подивитись :)

Оффлайн Шах

• Постоялец
« Ответ #148 : 18 Мая 2010, 21:07:27 »
MI$H@ фотоапарат візьмемо, але репортаж був би набагато цікавішим, якщо би на зустрічі було купа машин, а то сьогодні вже вівторок, а на даний момент участь у зустрічі більше ніхто не підтвердив. Ми, звичайно, можемо і малими компаніями зустрітись, але великою було би цікавіше.

Оффлайн MI$H@

• Пользователь
« Ответ #149 : 18 Мая 2010, 21:27:54 »
Шах, нічого це тільки початок, думаю через якісь час і багато буде  :)

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.