Народ привіт! Пропоную зібратись цієї суботи, 15.05.2010 року, в районі обіду попити кави на годинку та одночасно познайомитись. Окремо як пропозиція зібратись машинами ( відповідно апостограмчику випити не вдасться ). План наступний:
1. Познайомитись ( типу анкетки я розроблю, якщо ніхто не має нічого проти );
2. Похвалитись своїми машинками, або пожалітись на них;
3. Випити кави у спокійній обстаканівці;
4. Обговорити справи на рахунок регулярності збіговиська в майбутньому;
5. Поділитись досвідом по експлуатації своїх авео;
6. Поділитись інфою у кого які є майстри чи СТО, де роблять хороший ремонт і формування внутрішньоклубного "чорного" списку СТО і майстрів ( "чорний" список формується виключно аргументовано і може бути оскаржений, однак теж аргументовано, будь-яким учасником збіговиська );
Перші збіговиська пропоную провести поблизу якогось супермаркета, типу Арсена - там можна спокійно припаркуватись трохи більшою кількістю машин, там же можна взяти кави, хто с автомата, хто з кафе і випити біля машин на парковці, чи сісти, відповідно в кафе.
Якщо у когось інша думка на рахунок місця збору, то я думаю, що всі з радістю її вислухають, але прошу врахувати, що це буде ( я надіюсь, що хоч хтось приїде ) перша зустріч людей, яким потрібно познайомитись та обмінятись контактами для подальшого спілкування.
Отже народ, хто за те, щоб зібратись 15.05.2010 року о 14:00 годині на парковці ТЦ Арсен ( задня парковка зі сторони вулиці Миколайчука ) ГОЛОСУЙТЕ.