Еще раз увижу разделение на "ВАШИХ и НАШИХ" - отправлю в баню без очереди! Потом будете
Льоша, а чого, ? якщо раіся для мене це ваші, а Україна наші, це так завжди.для мене було, і зараз Крим не наш, я визнала референдум і бажання кримчан бути руськими , то чому я маю писати - наші? це вже бред, і політика тут ні до чого... просто які вони мої чи наші? і чого придиратися до слов і акцентувати на цьому увагу
доречі, поки модери не потроліли, ніхто на це й не звертав увагу, кожен пише, як йому зручно. чи в нас вже примусові думки мають бути?
Добавлено: 02 Апреля 2014, 23:38:07
А вообще-то тема не про отдых в Крыму, а на Чёрном море. Тему Крыма для себя закрыл.
+1
Добавлено: 02 Апреля 2014, 23:44:03
А кто-нибудь в Грузии отдыхал?
роздивляюся цей варіант, але літаком дорогувато виходить, а на машині 1600 км в одну сторону і хз як з кордонами
Добавлено: 02 Апреля 2014, 23:45:33
Я же говорю-нужно быть патриотом своей области. Все на Азовское море.Даёш Белосарайку!
то ми ж не проти, тільки це де?
Добавлено: 03 Апреля 2014, 00:06:56
Для меня вы одноклубники и мне по.... в какой вы стране!
Мира всем
Сан Санич , а де ти побачив щось написано про одноклубників? ти ж мудра людина, навіщо нагнітати?
от диви, я пишу донецьким - у вашому Донецьку бла бла, київським - у вашому Києві (бо я ж не київська ), от мене не тягне в египет - я пишу - і що ви знайшли у вашому Египті?
це просто слова, і якщо на них не звертати увагу, то вони так і залишуться просто словами ))))
зі. мудрості всім і миру.