и что?
только не надо мне говорить, что это- последствия предыдущей власти
ну чому тільки папіредніков - всіх продажних наслідки
и что?
только не надо мне говорить, что это- последствия предыдущей власти, что - памятники Ленину,
а краще щоб ненависть пала на людей, чого ви до тих пам"ятників учепилися?
в днр не зносять пам"ятники - там зносяь людей - це краще?
и что?
только не надо мне говорить, что это- последствия предыдущей власти, что - что Крым отжали,
а треба було за нього боротися? щоб було як на Донбасі зараз? і Донбас би віддали, якщо б там люди не всі хотіли стати ватою
я еще год назад не понимала, к чему все это?
не розуміти. це не значить, що хтось помиляється... великих людей всі вважають сумашедшими і ніхто не розуміє за життя ,а потім пишуть про них легенди..
itigridia , в Україні вже виросло нове покоління молоді, вони інші. і можливо треба їм дати будувати державу, а не тягнути ії в срср?
їм жити в цій країні... їм вибирати - як жити... і якщо вони не хочуть починати своє життя в лайні, навіть через повстання і смерть - це їх вибір... дайте їм будувати державу, не чіпляйте за минуле...
моїй старшій 21 , до нас часто додому приходять її друзі, я не вважаю себе патріотом , а от вони - справжні... за ними - майбутне...
що я Вам розказую ,у Вас он який Син крутий - Ви ж маєте мене розуміти, як ніхто
я не верила никогда тем людям, которые стояли на трибуне (дежавю 2004 года),
можливо смішно - але і ми не віримо людям на трибунах, ми віримо собі, і людям поруч
получается, если тыі красишь заборы ты - патриот, а, если говоришь, что к власти привели продажных воров-дилетантов, то ты - за Россию
я не крашу забори, але це вибір молоді - і я вже писала - це їх вибір і вони мають на нього право - їм жити в цій країні.
доказывать что-либо друг другу и ссориться бессмысленно, история рассудит
а ми і не доказуєм, ми просто намагаємося дати пояґснення, чому МИ так думаємо, але Вам не цікаво - тому що ви не допускаєте думки, що Ви можете помилятися...
проблема нашого покоління (старшого ) - відсутність гибкості, ми боїмося змін, нам не цікаво , чому молодь інша, нам легше засудити, чим спробувати зрозуміти... пишу нам - тому що по віку я ближче до Санича, Ветала, itigridia - але я принаймні пробую себе вчити слухати інших...
лишь бы был мир... уже развал страны и экономики как-то не пугает, плевать, переживем, а вот мир очень нужен
одна з найбіль помилкових думок - щодо поганого миру краще ніж хороша війна...
війна буде тепер на Донбасі завжди. Це жахливо звучить - але треба це усвідомити.
і якщо б менше думали про паганий мир, то ще в травні все це жахиття скінчилося б , і з найменшими потерями.
а в нас
паганий мир перемір"я вже з червня, і все круче і круче. так що може досить обманювати СЕБЕ?
зі.
itigridia, особисто до Вас - я Вас поважаю, і не маю на меті щось доказувати чи намагатися змінити Вашу думку, просто я вже писала - мені інколи дивно читати харківську ветку...
зі. зі. Залишаймося людьми