Да, "пожарку" жаль.
Для разрядки обстановки - бывал я тут недавеча на одном мероприятии.....
я дуже ціную і шаную жіноче тіло
- але як на мене, жіночий бодібілдінг - це жах
Что Вы лично измените? Да ничего. Каждый ведь останется при своём мнении. Не унижайтесь.
Спірне питання
вода камінь точить...
насправді (давно хочу написати), мені дуже дивно, що саме Харків (тіпа перша столиця України), такий прорасєйки налаштований
із двох новин (укр і рос) завжди віддадуть перевагу рашенській і дратуються при будь-яких розмовах про Україну
не хочешь прислушиваться ко мне лично, я переживу...почитай и прислушайся к Крому, Рафаеловичу...или они уже тоже перестали быть адекватными с твоей точки зрения??
принаймні, харківчане, чомусь Ви не замислюєтеся, що наші донецькі одноклубники не поділяють ваші думки щодо того , що в них насправді відбувається? у них то уж точно не замилені очі теліком (в них немає укропівських каналів
), вони не черпають інфу з вонючих однокласників і контактів і вони не зомбовані хунтою, бо дія хунти у них не діє
вони живуть в реаліях війни, і уж побільше ніж ви знають, хто де і по ком стріляє
Ветал, Санич, саме до Вас - невже Ви вважаєте, що ваша інфа більш правдива ніж тих, хто безпосередньо живе на окупованих територіях?
Вам не странно, що донецькі бачать окупантів, а Ви ні?
так ,Вадіка інколи забагато
, але можливо він просто не знає, як до Вас достукатися, щоб Ви зрозуміли - що не весь Донбас хоче в рашку, що не хунта почала війну і вбиває миних жителів , що ніяких легальних референдумів і виборів не відбулося на Донбасі і багато багато іншого... тому Вадік і пише багато... тому що вже скоро рік з початку подій в Україні, а як почитаєш харківчан і вашу ветку, ви наче всі рашенське тв дивитися
SanSanych, У меня такие же чувства. Я люблю и ценю каждого, кого знаю, не зависимо от их положения на баррикадах.
+1
спілкуюся навіть з нашими заядлими сепаратюгами, які повидалялися з форуму
ну треба ж знати , що там, за паребріком
в рядах ворога