В общем так как я его напарник, то я и отвечу. У него установлены биксеноновые линзы вместе с ангельскими глазками.
Вот подробнее несколько сообщений:
===
вот вам подробный фотоотчет что это с и чем его едят, так как сегодня делали фотосессию би-линз, предлагаю вашему вниманию небольшие выдержки и напоминаю, что можно заказать как цоколя Н4, так и Н7, Н1. Фото сделаны сегодня одноклубником с ланос-клуба.
Так от, шо я імєю Вам сказать про все це. Лізна це звичайно Річ. Причому з великої літери. Границя чітка. Пучок зібраний. На дальньому перед машиною провалу ніякого нема. Та шо я вам тут розповідаю. Самі дивіться (перепрошую за якість фото. Від захвату руки трохи тремтіли :lol: ):
ближній лінза / ближній біксенон Ventura
дальній лінза / дальній біксенон Ventura
Температура ламп в лінзі була 6000К, Ventur'и - 4300К. "Ангельські глазки" не випробовувались (може колиcь іншим разом).
Ну шо я вам скажу. Жаба від сьогоднішнього дня ще ближче підібралась до горла. І обійми в неї тепер значно щільніші
До речі, ще одне фото, як лінза виглядає по відношенню до фари. При бажанні в Фотошопі зробити монтаж не проблема:
Ось фото на стіні. Відстань від лінзи до стіни близько 1м. Лінза трималась в руках, як і на попередіх фото.
Отже ближній/дальній:
===