Місяць тому купив собі Prestigio 4120 BT зі штатним Навітелом 3. Відразу до штатного також закинув Навітел 5 та Igo Primo - три копії з крізними артами Навтек, Телеатлас та Картбланш. Для прикола також поставив Візіком, але практично відразу від нього відмовився - ну вже дуже кривий продукт.
Що стосується змагання між Навітелом та ІГО, то виграв ІГО. Для мене головними критеріями були зручність користування, швидкість та точність (тим більше, що почав тестувати його у двох містах - Дніпродзержинську та Дніпропетровську).
У ІГО зручніший інтерфейс і більші кнопки - не треба діставати стіло для того, щоб попадати по клавішах на екрані. По адресах він мене ніколи не підводив, хоча і не показує номери будинків на відміну від Навітела.
Працює більш швидко, ніж Навітел, хоча також підгальмовує, коли дуже швидко тицкаєш по клавішах.
З мінусів:
1. Як я вже сказав - не показує номери будинків, але мені це не заважає, я не таксист, мені це не критично - все одно коли задаєш адресу, він вказує на потрібний будинок.
2. При вимкненні запалення ІГО переходить у сплячий режим, із якого у одному випадку з п'яти некоректно виходить - навігатор підвисає і необхідно перезавантажувати. Я це відношу на нештатність ІГО. ПРочитав на всім відомому сайті 4***.com, що у багатьох така проблема і вона лікується відключенням опції переходу в сплячий режим, однак у мене руки не доходять налаштувати.
3. Інтерфейс Іго не має доступу до налаштування блютуза, тому коли виходиш з машини з мобілкою і потім повертаєшся, то приходиться закривати ІГО, виходити у штатне меню, вмикати знов блютуз і завантажувати ІГО. Не зовсім зручно. Кажуть, що лікується установкою альтернативного інтерфейса ІГО, який підтримує блютуз (скіна). Принагідно слід сказати, що у Навітела така ж фігня...
Ну у двох словах начебто усе... Іго з картою від КартБланш поки що виграє....