Цілий день думаю куда постити: в отрицаловку чи сюда
Сьогодні перший раз в моєму житті, коли я сказав "дякувати Богу, шо занесло на слизькій дорозі.." !!!
Ніколи б не подумав, шо так скажу .... а сказав таки.
Діло було так. Є в нас один складне Т-подібне перехрестя. Складність полягає в тому, що тут сходяться дві вулиці - одна з яких має по три полоси в кожну сторону, а інша по дві. Причому, тащо має по дві полоси - головна. Рух по обох вулицях завжди інтенсивний, а світлофора - німа !
Так от кожного дня я проїжаю це перехрестя, повертаючи із головної на другорядну. Ніби нічого складного скажете ви ... ги - а не тут то було !
Справа в тому, що ті, хто виїжжає із другорядки ЗАВЖДИ стараються проскочити, причому проскочити як тих, хто повертає з головної, так і тих хто по головній рухається прямо ...
І от їду я собі .... включаю поворот ...чекаю на "вікно" в бескінечному потоці машин по зустрічній. В той час, ті хто чекають на другорядній - чекають на вікно як і в тому потоці, шо і я, так і в моєму. Нарешті зявляється невелике вікно - я по газах і повертаю на ліво. На дорозі ожеледиця .... Від різкого прискорення машину починає зносити вправо .... в принципі пох, бо перед мною три вільних полоси ....
я починаю легегкий дрифт ....
І тут!!! краєм ока я бачу темно-синє ВВ Поло, яке виїжаючи на головну обїжає свою тянучку зліва по внутрішньому радіусі (мене водій Поло звичайно не бачить, ібо мене заступають машини, які стоять) і летить мені прямо в бік ....
В цей час я все ще легенько дрифтую ... і походу офігіваю
В наступну мить я бачу величезні і перелякані очі блондинки .....
і те як вона намагається затормозити ..... і як її машина відмовляється це робити .... і як воне невблаганно несеться на мене ....
Все відбувається як в уповільненій зйомці ....
Одним словом розминулись ми буквально в сантиметрах 50 ....
І тут я подумав: а якшо б було не так слизько, або я їхав би помаліше і рухався б по своїй траєкторії .... напевне вже б обнімався з тією блондинкою .....
А так - завдяки нашим комунальщикам і як наслідок ожеледиці я не познайомився із цією "прекрасною" незнайомкою + машинкО залишилась цілою ...
Отаке ...