У Львові невідомі пошкодили 15 автомобілів, що стояли припарковані у дворі Сьогодні зранку у Львові, у мікрорайоні Сихів (неподалік заводу «Іскра») у дворах будинків вул. Морозної, 27, 19, 21, 18 невідомі пошкодили близько 15 автомобілів. «Попробивали колеса автомобілів припаркованих на узбіччі, а також деякі авто облили зеленкою», – сказав він.
Те, що два колеса його автомобіля марки «Тойота» порізані, пан Павло помітив сьогодні зранку. «Як виявилося, це не лише в мого авто. Коли йшов на роботу, я нарахував більше десятка машин, в яких були порізані колеса, та дві машини, які були облиті зеленкою. Це сталася під ранок: сусід розповів, що ставив машину о третій вночі. А вже зранку, виявилося, колеса порізані», – розповів чоловік.
«Я не думаю, що це просто якась «шпана» зробила. Швидше за все, це робота якоїсь автостоянки, що неподалік. Напевно, хтось зацікавлений, щоби машини під будинками не ставили, а щоби на них можна було заробити. Але це моя особиста думка. Наскільки я знаю, подібні ситуації вже були. Зокрема, в Києві», – сказав Павло Щ.
http://zik.ua/ua/news/2012/12/27/386212