Dr.LivsiПост Dr.Livsi про те, що від присадок ХАДО немає ніякої користі, і що це все є лише рекламним трюком заставив мене задуматись чи часом я не дурак !!!???
З одної сторони є тести спеціалістів з висновками про те, що присадки (гелі) ХАДО – , скажем так, фуфло. З іншої сторони я із власного досвіду, підкреслюю із власного! переконався в протилежному!
Щоб ніхто, з осіб, які будуть це читати не сприйняли за рекламу чи щось подібне.
Просто я реально зіткнувся з дилемою : дурак або ні ! Ну а по ходу ще троє моїх друзів, які так само використовували гель ХАДО на Сенсах, і всім він поміг. Пишу лише за тих, про кого знаю точно – поміг!
Звичайно, якщо прочитати всі характеристики і можливості гелів і змазок ХАДО можна дійти висновку, що такі агрегати автомобіля як Двигун (зі всією його начинкою), КПП та ін. можуть працювати без половини запчастин, які успішно замінить ХАДО. Характеристик гелів і змазок вбачається, що ремонту підлягають вузли і агрегати зі ступенем зносу від 10-80%. Дураку зрозуміло, що це повна фігня, оскільки, наприклад, шестерня без половини зубців ну ніяк не буде нормально працювати і замінити її зможе лише нова шестерня, а не якась присадка з ефектом нарощування тої самої половини зубців. Так само насторожує викладена в рекламному проспекті фраза «…если спустя 100-200 км. пробега улучшение в работе механизма не наступает, наиболее вероятная причина – ошибочная диагностика…». Зрозуміло, що це на випадок, коли станеться «прокол», а з торгової марки як з гуся вода. Ну мол ми не винуваті … Шукайте причину в чому хочете, тільки не в нашій продукції. Так, я вже писав, що так само недовіряю різного роду присадкам і їх рекламам, і досить скептично відношусь до цих речей, тому, що маркетинг і реклама дуже часто досить вдало роблять свою роботу. І рекламовані товари допомагають лише тим, хто їх продає.
Але ж друже - Dr.Livsi ! Факти річ ду-у-у-уже вперта. Я не кажу, що мій (ну вже не мій) Сенс почав літати; що завдяки ХАДО появилась така економія що бензин почав виливатись з бака; що машина отримала лишніх …надцять коней; що КПП почала сама переключати передачі; ну і на кінець, що Сенс перетворився на Mazeratti !!! Я не молюсь на ХАДО, а просто пишу правду про те, що дана присадка дійсно майже забрала шум з КПП (таки трохи лишився, і я цього не приховую); що перша передача стала набагато краще включатись; що при однаковій манері їзди машина стала економніша приблизно на 1.5-2 л. І що майже такі самі результати в моїх трьох друзів – шуму КПП немає і розхід зменшився! Скажеш співпадіння
!!! Не в трьох людей одразу і не при однакових обставинах. Та й багатьом іншим вона також допомогла і цей факт теж неможна небрати до уваги.
Ти із самого початку цієї гілки негативно висловлюєшся про ХАДО. Проте, повір, якби в тебе був (може і був, але я не знаю – тоді вибач) Сенс з його проблемною КПП і ти попробував ХАДО – я переконаний, що ти б змінив свою думку. Ще раз повторюсь – я не вихваляю ХАДО, просто роблю власні висновки – щось таки в цій присадці є.
Ну і на завершення - друже Dr.Livsi як мені вирішити дилему з якою я стикнувся: дурак я чи ні
!!! Кому вірити - собі чи іншим
!!!