Ну у кожного свій вибір. Я би брокерам не довіряв по одній простій причині, що їм головне повигідніше для себе продати клієнту страхівку і все, а що там далі буде, вже нікого не цікавить. Просто вже тоді краще іти напряму в обрану страхову і там вже укладати договір. Крім того, доставка договору це конєчно же класна штука і приємна, але чи проплатять вони той договір ( а не прогуляють гроші і будуть потім чек з клієнта вимагати ) чи не "пальоні" чи "зіпсовані" і "крадені" поліса впіхнуть, хоч трішки якась вже буде гарантія. Краще вже під"їхати самому.
На рахунок Альфи, то моя особиста думка є така, що вони погано працюють. Для прикладу ( на цьому основана моя думка ) в Івано-Франківську у них 3 офіса ( по місту, по області і по банкам ), однак жодного експерта... і в разі чого, потрібно самому зв"язуватись з їх центральним офісом і висилати все поштою і самому все збирати.. це по моєму напряжно... а коли мені дзвонили щоб я до них ішов страхуватись ( напевно з автосалону мій телефон "дьорнули" ) то розказували. що у них все є на місці і то все брехня. а я знаю це все з пеших рук і мені було не приємно. коли на біле кажуть чорне.. я з такими людьми не працюю....
Повторюсь, це моя особиста думка і якщо хтось хоче посперечатись, то завжди будь ласка, аргументований спір завжди потрібен.
Когда мне позвонили с "брилайнс", я тоже сомневался и был уверен что откажусь от ихних услуг, но ради интереса решил проверить через "альфу", настоящие ли они и занимаются ли они настоящим делом. Мне предоставили все документы, которые подтверждают сотрудничество с компанией "брилайнс". Оформил у них полюс, помогли выбрать страховую компанию, рассказали, объяснили и подтвердили, то чем занимаются. Так же общался с ихним клиентом, говорит "не переживай, они не накручивают цену, а считают по тем коэффициентам, которые устанавливают страховые компании. После того как проверил по другим СК цену, убедился что цена такая же, без лишнего накрута. На данный момент, я полностью уверен в них и готов советовать не боятся агентов, а если сомневаешься проверить можно все. Чек про оплату так же есть, правда хранится у них, как доказательства о платеже, но я спокойно получил копию заверенную бухгалтерами "альфа страхування".
Вот еще один плюс агентов, все это они делают за тебя, все собирают и отправляют, чем же упрощают тебе жизнь. Ну на счет, Ивано-Франковска сказать ничего не могу, так как живу в Киеве.
Все что мне говорили по телефону агенты из "брилайнс", все это подтвердил менеджер официальными документами, подъехав ко мне на роботу:) так что я после того как связался с этой компанией с уверенностью могу говорить, что агенты и не такие "кидалы" как все думают