Автор Тема: А какое всего количество членов клуба и как их выбирают?  (Прочитано 11203 раз)

L.A.V.

• Гость
Розумієш, зустрічі тим і корисні, шо під час таких відбувається обмін досвідом, обговорюються проблемні питання експлуатаціїї тих чи інших механізмів. Під час Львівської зустрічі ми з ЛАВом зачіпили декілька питань, серед яких було і питання КПП. Серед іншого виник спір з приводу яка КПП краща - АКП чи МТ. В процесі спору ми дійшли однозначного висновку, що нефільтроване пиво Першої Львівської Броварні єпоза конкуренцією серед вітчизняних аналогів як за смаковими так і за вставляючими якостями. Зокрема було виявлено таку чудодійну властивіть цього прекрасного напою як сприяння вирішення спірних питань мирним шляхом. Так, надавши один одному для ознайомлення технічні характеристики наших КПП та дослідивши нюанси їх експлуатації ми дійшли однозначного висновку, що для прийняття остаточного рішення необхідно замовити ще 2л. нефільтрованого. Після возєднання вмісту кегу та наших баків було встановлено, що обидві КПП мають як і переваги так і недоліки. Проте кожна з них потребує нормальних умов експлуатації, ніжності під час перемикання, уваги, турботи, належного догляду та змащування для меншого тертя та, відповідно, зношення. Всі вищеперелічені фактори сприяють її довготривалій та безвідмовній роботі. отаке.

це правда! Якіж можуть бути секрети після такої кількості нефільтрованого ........

не ФЛУДИ.. ugaga ugaga

Доречі за просмотр Ромпеля КПП були заплачені гроші (5-ть грн) які він виявив після перегляду КПП на другий день зранку ugaga

Оффлайн virus

• Модераторы
  • Adam"s family

Доречі за просмотр Ромпеля КПП були заплачені гроші (5-ть грн) які він виявив після перегляду КПП на другий день зранку ugaga

skaut   при щоденній вранішній діагностиці свого КПП на СТО типу WC  Ромпелем, у захисному кожуху КПП, дійсно було виявлено 5 грн., які терміново були залишені у найближчому магазині в обмін на охолоджуючу рідину типу 1715 ....... ugaga
"Єдиний спосіб визначити межі можливого - вийти за ці межі" А.Кларк

Оффлайн Юджуля

• *Харизма 2012*
  • Член клуба
  • Дарую Світло! і Пітьма пропадає сама по собі :)
Але фоток КПП ми не покажемо виходячи із естетичних міркувань !
:D

а мы вам ничего не дадим показывать!!! мы вам сами всьо покажем!! (с) ("Гараж")

как вы его только не называете  :D но Ромпелем Он исчо небыл  ugaga
Твої почуття це Твоя правда.Краще для Тебе є те,що для Тебе є Істина. ::) Счастье не надо искать — им надо быть. © Ошо

L.A.V.

• Гость

skaut   при щоденній вранішній діагностиці свого КПП на СТО типу WC  Ромпелем, у захисному кожуху КПП, дійсно було виявлено 5 грн., які терміново були залишені у найближчому магазині в обмін на охолоджуючу рідину типу 1715 ....... ugaga
а мені дали всього пару грн..навідь на пиво не вистачило :'( :D

L.A.V.

• Гость
:D

а мы вам ничего не дадим показывать!!! мы вам сами всьо покажем!! (с) ("Гараж")

как вы его только не называете  :D но Ромпелем Он исчо небыл  ugaga
Ромпель --это  РОмео-авео ...а не то шо ты подумала ugaga ugaga збоченка

Оффлайн Юджуля

• *Харизма 2012*
  • Член клуба
L.A.V.,
 :o :o

да? судя по этому...
типу WC  Ромпелем, у захисному кожуху

сложна падумать па другому  :D
Твої почуття це Твоя правда.Краще для Тебе є те,що для Тебе є Істина. ::) Счастье не надо искать — им надо быть. © Ошо

Оффлайн virus

• Модераторы
  • Adam"s family
а мені дали всього пару грн..навідь на пиво не вистачило :'( :D

:D  ... прсото на той момент в мене вже не було більше дрібних ......  :D  beer2

Оффлайн virus

• Модераторы
  • Adam"s family
Ромпель --это  РОмео-авео ...а не то шо ты подумала ugaga ugaga збоченка
   skaut  ugaga

да? судя по этому...
сложна падумать па другому  :D
   не варто про це постійно думати і ототожнювати із Ромпелем !  ;)  ugaga ugaga ugaga  beer2

L.A.V.

• Гость
:D  ... прсото на той момент в мене вже не було більше дрібних ......  :D  beer2
аж вот таквот ..на тарасыка не тяну.....

Оффлайн virus

• Модераторы
  • Adam"s family
аж вот таквот ..на тарасыка не тяну.....
  :D  в мене тоді була тільки Леська .....  :D

L.A.V.

• Гость
  :D  в мене тоді була тільки Леська .....  :D
оооо так за Леську яб тебе не тока КПП показал. ....:-X

Оффлайн Юджуля

• *Харизма 2012*
  • Член клуба
   не варто про це постійно думати і ототожнювати із Ромпелем !  ;)  ugaga ugaga ugaga  beer2

та я не постійно про цэ думаю - цэ ЛАВ мене наштовхнув на такі думки  :P :D

L.A.V.

• Гость
та я не постійно про цэ думаю - цэ ЛАВ мене наштовхнув на такі думки  :P :D
оо хоть когось я на ЯКІСЬ думки наштовхую ::) vcool vcool

Оффлайн virus

• Модераторы
  • Adam"s family
оооо так за Леську яб тебе не тока КПП показал. ....:-X
    :D тому і не сунув ...... не хотів провокувати .........   ugaga

L.A.V.

• Гость
    :D тому і не сунув ...... не хотів провокувати .........   ugaga
а зря............ ::) ::)

masja

• Гость
блин, больно читать- легкие от смеха заклинило :D,
ответ так и не прозвучал - по длине чего выбирают в члены клуба, и если таки по длине Ромпеля, то де сам Ромпель :o? на кого нам равняться? repa

Оффлайн ToliBan

• Член клуба
  • ВЕЧНЫЙ
Ого пока я совещался тут 3 страницы на флудили :D

Я ШАЛУНИШКА ;)

Оффлайн virus

• Модераторы
  • Adam"s family
блин, больно читать- легкие от смеха заклинило :D,
ответ так и не прозвучал - по длине чего выбирают в члены клуба, и если таки по длине Ромпеля, то де сам Ромпель :o? на кого нам равняться? repa
   :D  мдааа.... тут я з тобою цілком погоджуюсь, шо відповідь на питання "по довжині чого вибирають" ми так і не дізнались! Нажаль.... !    Але враховуючи той факт, що особам жіночої статі членство вартувало 100 гривень припускаю, що еталонною довжиною слід вважати довжину Тарасика, тобто купюри номіналом 100 гривень.  Проте  і тут виникає один нюанс: на даний час існують дві купюри номіналом 100 гривень: старого на нового взірця!  Довжина купюри старого взірця становить 13,4 см. Нового взірця - 14,2 см.      Особисто мене - це радує, оскільки в обох випадках я можу претендувати на дану номінацію.  Лякає інше - ширина купюри: старого взірця - 6,6 см. і ще більше лякає новакупюра - 7,5 см. Ось тут я в повному прольоті ........  :'(        ...... бути мені старожилом ......... :(

Оффлайн virus

• Модераторы
  • Adam"s family

Ого пока я совещался тут 3 страницы на флудили :D

Я ШАЛУНИШКА ;)

ти шалил на совещании   :o  :o  :o     Тогда с ентого момента поподробнее пжалста ... popcorn

Оффлайн ToliBan

• Член клуба
  • ВЕЧНЫЙ
А как же!!! Даже инструмент был. примерно вот такой

virus не я там нажал и посмотрел по ленейке  :D

L.A.V.

• Гость
   :D  мдааа.... тут я з тобою цілком погоджуюсь, шо відповідь на питання "по довжині чого вибирають" ми так і не дізнались! Нажаль.... !    Але враховуючи той факт, що особам жіночої статі членство вартувало 100 гривень припускаю, що еталонною довжиною слід вважати довжину Тарасика, тобто купюри номіналом 100 гривень.  Проте  і тут виникає один нюанс: на даний час існують дві купюри номіналом 100 гривень: старого на нового взірця!  Довжина купюри старого взірця становить 13,4 см. Нового взірця - 14,2 см.      Особисто мене - це радує, оскільки в обох випадках я можу претендувати на дану номінацію.  Лякає інше - ширина купюри: старого взірця - 6,6 см. і ще більше лякає новакупюра - 7,5 см. Ось тут я в повному прольоті ........  :'(        ...... бути мені старожилом ......... :(

йой дядьку ....то мені також не бачити членства..

бо тарасик дуже здоровій для мене

Оффлайн ToliBan

• Член клуба
  • ВЕЧНЫЙ
L.A.V. а если рассосать дать кому небудь :)

L.A.V.

• Гость
если только "фантомас в бабушкиных очках" ugaga ugaga

Оффлайн ToliBan

• Член клуба
  • ВЕЧНЫЙ
и на дельтоплане ugaga ugaga ugaga

Оффлайн virus

• Модераторы
  • Adam"s family
я ЗА всіма членами свого тіла .... !  Які є кандитатури ?  popcorn

ЗИ. пропоную провести конкурс. Еталоном буде спосіб, вказаний ЛАВом!  :D

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.