Автор Тема: як зараз виглядає процес ППРР у Львівських АВЕОводів?  (Прочитано 113392 раз)

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
777Joker777 Мені теж таке щастя привалило  :(, тільк я продав в 2009 році.
Почав тут розбиратися з законодавством - виходить, що біржа - є податковим агентом - тобто саме біржа повинна була сплачувати податок, а не власник авто.
Тому вирішив поки "забити" на таке "запрошення" з ДПІ. repa

Оффлайн 777Joker777

• Старожил
  • Шо тут у вас?
Roy1 Я теж казав в податковій, що це ваші і біржі проблеми, тому що біржа в такому випадку є податковим агентом. На це мені відповіли, що вони нарахують мені податок і пришлють лист по пошті. Якщо я не згідний, то можу оскаржити рішення в суді.
Після цього, я поїхав в адвокатську контору для консультації. Не буду описувати всіх нюансів нашого законодавства, але висновок такий - щоб знизити суму податку, то треба мати копію квитанції з біржі, заяву від нового власника авто з даними за скільки він купив авто і т.д., але платити прийдеться всерівно. Питання тільки в сумі.
Я для себе вирішив поїхати в податкову і написати заяву про те, що я продав авто за символічну суму (від 1000 до 5000 грн, як сторгуюсь) в звязку з наявністю скритих дефектів. Якщо це пройде, то оплачу їм 15% від суми, вказаної в заяві, нехай подавляться. Наразі вони хочуть 15% від суми вказаної в угоді куплі/продажі. В мому випадку це 20100 грн.
Р.S. Ще я мав притензії на рахунок того, що в 2010 році вони хочуть, щоб я сплатив податок за 2008 рік. Вони б ще прививку оподаткували, яку мені в садіку зробили. На це я отрмав відповідь - бюджет порожній, його треба якось наповнювати, є вказівка з Києва (читай з Донецька).
Маємо новий уряд  >:(
Самое дорогое в мире – это глупость, потому что за нее дороже всего приходится платить.

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family

Почав тут розбиратися з законодавством - виходить, що біржа - є податковим агентом - тобто саме біржа повинна була сплачувати податок, а не власник авто.

+ 1 !
 777Joker777 - забий! В них зараз йдуть "масові розводи" фізичних і юридичних осіб на бабло, боя к ти правильно зауважив - казна пуста  :-X

Також забий на їхній лист (при зустрічі розкажу як бути далі ;)).  skaut
« Последнее редактирование: 22 Марта 2010, 11:43:36 от virus »
"Єдиний спосіб визначити межі можливого - вийти за ці межі" А.Кларк

Оффлайн 777Joker777

• Старожил
  • Шо тут у вас?
Roy1virus Наразі можна забухати  drunk  :D
Якщо ці гади наповнюють бюджет за рахунок обдираловки фізичних лиць, то справи в нашій державі ......  :o

Самое дорогое в мире – это глупость, потому что за нее дороже всего приходится платить.

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
777Joker777virus у мене є тьльки одна маленька проблемка - я не знаю яким чином мобю машинку стару продали і за скільки  - бо віддав її перекупщикові а він вже її знімав з обліку, продавав і т.д. - а я зараз не можу кінців знайти  repa

Оффлайн 777Joker777

• Старожил
  • Шо тут у вас?
Roy1 Важливо не за скільки продав, а яка ціна вказана в договорі. Я теж не памятаю. Зато про це чудово знають у високому будинку по вул. Стрийській  :D  beer2

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
Найобразливіше те, що я і так чесно  сплачую податок з доходів -  аж серце крається - коли бачу скільки з мене вираховують

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
777Joker777 Ну в моєму випадку - може бути ще одни варіант - взагалі то я не продава а обмінював машину - причому я доплачував а не мені  :D тобто я дохоів не отримав - а лише ніс витрати  :-X

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
Roy1 але ж без доходів  не було б і витрат  dntknw  :P  Тобто доходи таки були !!!   tyc zopa  :D

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
virus та скільки там тих "доходів" від старої іномарочки (гнилої, битої, і т.д.)  ;) :D

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
Roy1 неважливо "скільки"  -  важливий сам факт їх отримання та ухилення від декларування, що в свою чергу унеможливило наповнення Державного бюджету.  obkur  А можливо якась старенька бабця не отримала ЧЕРЕЗ ТЕБЕ свою пенсію ... або отримала її не у повному обсязі ....  :'(
Або (що ще гірше) власне через ТЕБЕ не перемогла ВОНА, бо забракло коштів на передвиборчу діяльність ....  zopa zopa  obkur

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
virus Но - но - я чемно щомісячно сплачую податок для одної - двох пенсій стереньких бабусь   skaut

Оффлайн DimaR

• Старожил
    • RDS
капець, я відірвасвя від життя на дві доби, і зразу стіки нового! :o бензин подорожчав,  на форумі про податки говорять!
таке враження, що я під землею був не добу а рік!
І четвер може стати понеділком, якщо в середу добре випити....

Оффлайн Монті

• Старожил
опачки а тут страсті то розбушувались :o Virus а можна на найближчу зустріч підготувати невеличку юр справочку по цьому питанню
мну тож цікаво beer2
Не відкладай на завтра те, що маєш зробити сьогодні!
Відклади на післязавтра й матимеш два вихідні.

Оффлайн Монті

• Старожил
бензин подорожчав,  на форумі про податки говорять!
пропоную пересісти на клубні вєліки

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
опачки а тут страсті то розбушувались :o Virus а можна на найближчу зустріч підготувати невеличку юр справочку по цьому питанню
мну тож цікаво beer2

можна. тобі повезло  -  пиво ще наразі не подорожчало  l-hi

Оффлайн ZoZiC

• *Флудер 2012*
  • Мистер Авео Клуб 2010
цикаво у вас тута... гыгы
якшо не будеш чемним - закрию в туалеті!

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
Монті Можу навіть закон і роздрукованому вигляді разом з роз'ясненнями ДПА України принести  ;)

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
Монті Можу навіть закон і роздрукованому вигляді разом з роз'ясненнями ДПА України принести  ;)

ги ! Походу це вже пянка намічається ....  l-hi

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
ги ! Походу це вже пянка намічається ....  l-hi
П'янка - це як мінімум,  beer2 а ще й ТВОРЧА ДИСКУСІЯ  l-hi НА ТЕМУ "ПОДАТОК _ ЯК ПЛАТА ЗА "ЦИВІЛІЗАЦІЮ"  :D

Оффлайн Монті

• Старожил
ну вот вже й податки пифом почали брати ugaga
куда котимось repa
мну радий буде Вас всіх бачити в тяпницю vcool

Оффлайн ev_gen

• Старожил
"ПОДАТОК _ ЯК ПЛАТА ЗА "ЦИВІЛІЗАЦІЮ"  :D
податок - як законний засіб відбирання грошей у громадян :D

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
податок - як законний засіб відбирання грошей у громадян :D
ги! якби ж то законний ... А як тобі напівнелегальні рейди (перевірки) податкової .... в яких на скеруванні про перевірку немає ні вих.№, ні печатки .... і запрошення в ДПІ звучить як  "... запрошується для співбесіди щодо питань проведення підприємницької діяльності ... "
І йух його знає, що мається на увазі ....  dntknw  (хоча і так ясно... читай між рядків: прийди і дай пару рублів ....  :D )
Але приколи починаються після того, як особа, яку викликають як законослухняний громадянин-підприємець зявляється у ДПІ. З порога починається психологічний тиск .... змушують писати пояснення .... причому такі, які ІМ потрібні (по змісту). Тобто фактично змушують писати на самого себе  :o ..... якщо в них не виходть зламати людину психологічно, то починають лякати податковою міліцією і прокуратурою. Мало того - відмовляються видати на руки копії жодних документів, що стосуються перевірки ..... приходиться фотографувати телепоном, що їх взагалі доводить до сказу. Але ці всі дії та реакції говорять лише про одне  -  "... без лоха и жизнь плоха ... " (с) ось таке   >:(
І добре, коли людина психолгічно є стійкою і не боїться їхніх пОнтів і тиску ..... але ж не всі такі ....  wall

Оффлайн ev_gen

• Старожил
virus та отож, у нас те саме :(   А то що все так погано це вже сумні особливості української реалізації. всі ці побори :(

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
мдя ..... сумні наші реалії ...   :(

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.