Був на вихідних в Чернівцях.
Не можу на поділитися двома фактами.
1. Пропоную оцінити фантастичну вигадливість міської адміністрації по вдосконаленню майстерності водіїв міста:
2. по дорозі додому перед Тернополем зупинили даїшники. За перевищення швидкості в населеному пункті. ЛЯкав мене "фарою" де світилося "83"!!! Ну не заперечую, що їхав швидше ніж треба
, але ж це не причина зразу штрафувати. Один зупинив, направив до іншого, шо біля машини стояв. Той почав робити вигляд, що починає заповнювати протокол. ДАлі діалог такий:
Я - Шо пишеш?
Д - Ну як, ну ж перевищення, ну ж населений пункт.... - і тому подібне
Я - Здурів? Хто перевищив? Я перевищив? Та я 60-65 їхав
Д - Так прібор же...
Я - А кулі прибор? Де там сказано шо то я їхав стільки? Он скільки машин їздить тут. Ти може іншу клацнув а мені втикаєш.
Д - Так вас же зупинили
Я - І шо? Це доказ?
- тут дружина підбігла почала його грузити різним і знов пішла до машини лякати того, що зупинив нас.
Д - ну раз так, то замість 260 при неділі пишу на 340 грн.
Я - Ага. Ну-ну. І ше напиши, шо я їхав насправді 60-65, а ще допиши, що ваша машина стоїть схована за деревами і її ніхрена не видно.
Д - А шо нам посеред траси машину ставити? Нам одну машину вже знесли на швидкості.
Я - А збоку від траси але не за з'їздом на грунтовку і за деревами поставити слабо? Коротше кажу пиши все. І те, що в мене швидкість була 60-65 і те, що ви мені показуєте свою трубу з цифрами через хвилин 5-10 після зупинки і там фіг знає чия швидкість показана і те, що ви стоїте заховавшись за деревами.
В результаті з кислою мордою віддав документи і побажав щасливої дороги.