Так от. Про море...
Точніше про поїздку до Криму.
Найбільше невтішило подорожчання бензи. Сцуки...
Про дороги Львівщини казати не буду. Всі й самі знаєте на чому гробимо свої авешки. Лише скажу, що вночі по них їхати недобре. Деколи назустріч летить придурок частково по твоїй смузі і мусиш ступитися праворуч, а там чекають підступні горби десь по 15-20 см висотою і треба дуже постаратися щоб в них не влетіти. Ями так не докучали як ті горби. При чому вони могли були й по центру дороги, але троха рідше. Ненабагато рідше.
Все решта ніби непогано. Одеську (оту блін хвалену) трасу побачив вперше. Ніфіга не вразила, хоча дві смуги тішили. По лівій як вчесав, то вже й не ступався звідти. Лише як назад їхав то москалик один, на Туксоні здається, ніяк не міг змиритися, що я його обійти хочу і не ступався з лівого ряду, козел. По дорозі туди, на одеську виїхали над ранок і було складно трохи, почав куняти і ледь не злетів. Троха вліво з'їхав на траву перед відбійником. Мусив з'їхати з траси трохи розім'ятися.
Крим дістав вузькими дорогами з фурами і вантажівками які хрен обженеш. Тому ліпше підбирати час коли їх ще нема, або вже нема, бо витратив надто багато часу на крим лише через малу швидкість і неможливість обігнати.
Все поки що. Бо розказати багато хочеться, але часу багато нема.