в мене цікавий процесь сьогодні був...
знач, їду я по Луганскій, нікого не рухаю, аж на дорогу вискакує переляканий і водночас дуже щасливий інспектор ДАІ. мені прийшлось довго здавати задом, бо контора стояла під мостом, в затінку. Так от, як виявилось, інспектори по сумісництву працюють торговими агентами якоїсь маловідомої японо-китайської мануфактури, яка виготовляє дуже якісні і гарні фени. Ясен пень, що їхній фен мені на біса не потрібен, але вони наполягали... На синенькому табло була написана його ціна: 147 km/h ... як я вже казав, фен імпортний, тому і ціна в іноземній валюті, мені запропонували пільговий курс 1km/h до 2грн, впринципі, курс дісно пільговий в порівнянні до долара і ойро, але коли я перевів ту суму (294грн!!!) на львівське 1715, то мене почала душити конкретна жаба. а ще я незвик купувати за роздрібними цінами, тому почалися торги! за 15-20 хвилин ми вже зійшлись на каві, яле в мене розгорівся азарт, і ше хвилин за десять, агенти зрозуміли, що зі мною вони втрачають масу потенційних клієнтів, і так нічого не взявши з мене, з тихими прокльонами відпустили мене....