Ех. Скажу як я передислоковувався три дні.
Поїхали типу в Карпати, а заодно в Ів-Франківськ на базар, Тіку продавати. Daewoo Tico, хто не в курсі.
Були в Шешорах. Хороша місцина, хоча в перший вечір в думках одні матюги були, бо лив дощ як з ведра. Але потім сподобалось. Гарна річечка, можна похлюпатися. Кажуть там водоспад є, але те, що бачив я би водоспадом не назвав. Хоча гуцулам ліпше знати...
На автобазар поїхали ще вночі, в третій годині.
Ну хто не знає, то автобазар там здоровенний. Авешки теж бачив, але власники їх видно тимчасові, особо спілкуватися не бажають, якщо ти не покупець.
Тіка пішла сходу. Ми мабуть перші з базару забралися.
Про Франківськ два враження.
1. Якщо не знаєш міста, то фіг через нього з першого разу проїдеш. Навіть місцевий хлопець, який здається вчив дівчину рулювати і в якого я розпитував дорогу сказав, шо такі в ним мети дебільні, що показчиків не ставлять.
2. Якщо не вмієш абстрактно мислити, то без язика нікуди. Забігли при поверненні з автобазару в "Сільпо". Я почав шукати там WC. Огляд не допоміг, хоча я підозрював, що таки десь має бути. Спитав в їхнього сєкьюріті де воно. Каже "Ото-во-во, вон там". Я знов подивився і не бачу блін. Питаю - Де? Той знову "Та вон там-во-во оті двері". Підозрюючи, що хтось таки з нас не сповна розуму я все ж перепитав: "Оті двері де висить табличка "РЕСТАВРАЦІЯ ПОДУШОК"? Не повірите, але таки виявилось що там. Досі думаю чому так.
Ну а в Шешорах класно. Пару фоток зробив, може завтра кудись закину їх. Взяв телефончик можна домовлятися в санаторії про місця.