А от ще я тут собі подумав - що ми робимо на зустрічах? Невже сидимо та розмовляэмо про діаметри колес, хід поршня, залежність потужності від тиску наддуву? Ні - на зустрічах ми флудимо і від цього отримуємо задоволення та пізнаємо форумчан. Але я не маю змоги поїхати на зустріч до Херсону та пофлудити там про різне, а без співбесіди хоча б на форумі на цікаві теми я не зможу зателефонувати до Gang та попросити допомоги, він мені може не допогти тому що не знає хто я і що я... А що таке цікава тема? Це тама про щось - але вона на 150% потроху обросте флудом, не можно говорити про відпочинок не розказавши якийсь прикол, про дорогу не матюкнувшись в сторону ДАЙців, про фотки не відписавши колментар до якоїсь фотки....Розумієте?
Я приїхав до Львова і без проблем набрав номер virus тому що я знаю хто він такий з його постів. До мене прихав ANRI, NONA, Mak7 не тому що нік в мене -VaLeRa-, а тому що нема проблем і вони знали до кого їхали після спілкування на форумі. Якщо цього не зрозуміти то не буде живого спілкування за межами форуму, тому що не можна сказати про людину щось якщо побачиш що вона шурупає в електропроводці але не знаючи щей інтересів людини.
То все звичайно моє IMHO.
Але те що мата не повинно бути на форумі то 100%. Хоча інколи так і хочеться щось таке накатати та замаскувати якийсь матюк цифрою 3,14 наприклад....