Підтримую
Romeo-Aveo та
tolib у прагненні знайти компромісне рішення, яке б надало можливість усім охочим полялякати ні про що - іншими словами пофлудити. Навіть вчорашній приклад теми ЛАВа "Песочницо хлудунов" за кількістю написаних сторнок свідичть про те, що така тема є потрібною та необхідною для форумчан. Адже мені, та й думаю не тільки мені, заходячи зранку на форум хочеться банально привітатись з іншими учаниками форуму та у свобідну хвилину від роботи просто поспілкуватись ні про що - просто так, для хорошого настрою. А немає де !
У всім відомій дискусії щодо засмічування форуму флудом прозвучали слова про те, що флуд заполонив усі тематичні і технічні гілки та теми. АЛЕ !, якщо уважно переглянути усі ці гілки (наприклад технічні), то ми побачимо, що флуд там розводять безпосередньо самі учасники дискусій! Постів так званих "активних учасників" (флудерів) там немає. Тому такі звинувачення флудерів у повальному засмічуванні форуму є безпідставними. Навпаки - ми просимо надати можливість нам створити окрему тему, де ми, нікому не заважаючи, будемо собі спокійно спілкуватись. Адже в останньому пості у Темі про те, для чого реєструються на форумі
T_S_I написав про те, що для флуду є гілка "Ля-Ля" і що там ми можемо спілкуватись. Але як ми бачимо у "Ля-Ля" ми цього робити і надалі не можемо !
Невже наші інтереси як учасників форуму, не підлягають до врахування та задоволення ?
ЗИ. думаю створення окремої теми для флудерів позбавить адміністрацію зайвої роботи - вишукування флуду по усьому форуму та необхідності банити таких учасників. А це час та нерви як адміністрації, так і учасників.