Чесно кажучи для мене взагалі є дивним спосіб і мотивація постановки питання. Живий приклад: в мене в районі є багато закладів (кабаків), де можна посидіти і випити, наприклад, пива. Але одні мені подобаються, а інші ні. В одних збираєтья неприємний мені контингент відвідувачів (через який ввечері навіть мені неприємно проходити повз цей заклад), а в іншому мені недовподоби обслуговування і та умови , а ще в іншому ціни. Особисто для себе я обрав один-два, куди я ходжу із задоволенням і мене там все влаштовує. І ті і інші мають право на існування і мають свого споживача. І взагалі не важливо, чи він живе у сусідньому під’їзді, чи приїхав з іншого кінця міста. Але ж я ні перед ким не ставив питання про те, щоб закрити ті з них, які мені не подобаються. Навіть незважаючи на те, що особисто знаю Голову нашого районної адміністрації та керівників таких установ як ДПІ, ДСЕС, пожежників та ін. Хоча в силу тих чи ін. обставин міг би. Повірте!
В даному випадку все набагато простіше : подобається тема - читаєш, не подобається - ні ! Погоджуюсь із тим, що можна створити окрему гілку для флуду, яку не включати в перелік тих тем, які висвітлюються при перечитуванні останніх непрочитаних . Окрім того можна навіть обмежити до неї доступ, обмежившись лише зареєстрованими учасниками. Так само, як і з гілкою «Общий»! І все – і немає жодних проблем. І вівці цілі і вовки ситі. Кожен обирає собі те, що йому цікаве: кому флуд для розрядки на роботі, а кому інші теми по власних інтересах та вподобаннях.