Звіт після поїздки, так просто якщо кому цікаво !!!!
Їздив в Одесу , вчора повернувся ну і вирішив написати про свої витрати пального на дорогу
Дорога на море пролягала з 2:10 до 10:40, трохи поблукав, трохи боявся летіти,тому що знаки про камери які контролюють швидкість, їхав із закритими вікнами але із вімкненими світловими приладами, так от проїхав 596км на 40л АИ - 95+ швидкість переважно була 100-110 км/год !!!!!! 4 пасажири по 70 кг і багажу було на 60-70кг . Як я вважав це найекономніша швидкість, але Авешка спростувала цей факт. Назад повертався : виїхав 3 11:16 приїхав 18:00. Багажу було на 40-50 кг менше, швидкість була середня 120км/год, але були частини траси з 160км/год, часто було і 140км/год !!!!! І вийшло швидше і на моє неймовірне здивування менше затрат палива : 35-36л того ж АИ - 95+ (назад їхали втомлені, спека, тому вже швидше їхав) !!!!!! Кондиціонер не вмикав, бо на жаль немає =) =) І от після цієї поїздки всі мої теорії по економії палива зломалися. Як так вийшло не знаю.
По місту в середньому 10л, але вкладався в 7л але без пробок і швидкість не більше 70 км/год і мотор вище 3000 об/хв не крутив. А за містом як бачите документація від Шевроле не збрехала 6.6л !!!!!