migal.r я там також був... і на свої очі бачив як мужик вилетів з тої самої швидшої гірки і перелетів в інший басейн.. Яку техніку безпеки він порушив??
моя дівчина послизнулася на плитці і впала, на другий день синяк на нозі був діаметром 10 см. Яку техніку безпеки вона порушила??
дружина мого друга, коли спускалася по трубі поцарапала собі ногу. Яку техніку безпеки вона порушила??
а шо до того: "що всю відповідальність за травмування беру на себе".. то все фігня..
якшо доказати, що будівництво зроблено з порушеннями, не відповідає встановленим вимогам і ремонт водних атракціонів не проводиться вчасно то можна судитися і ті юристи які попрацювали на славу, облажаються..
відповідальність за травмування можна взяти на себе, якшо будеш стрибати голової вниз в мілкий басейн..
це теж саме, що здавати речі в ПЛАТНУ роздягалку, яка не несе відповідальності за збереження речей..
я не закликаю народ шоб туди не ходити. у Львові більше нема схожих аквапарків і нам всеодно нема більше куда піти. так шо маєм то шо маєм..