Мобильная версия форума для телефонов, коммуникаторов!Для всех, кто хочет держать руку на пульсе Авео клуба!
Но я таким как ты кто ездит в обычную не туманную погоду с ближним и включенными туманками, при встрече с ними доброжелательно включаю дальний свет и тогда мы на равных и всем хорошо.
AVEXUS Какого крена ты комуто что-то доказываеш сделал молодец!!! Но я таким как ты кто ездит в обычную не туманную погоду с ближним и включенными туманками, при встрече с ними доброжелательно включаю дальний свет и тогда мы на равных и всем хорошо.
Ну....по перше випий шось заспокійливе ! По друге - думаю, що коли ти поїдеш за кордон, то тобі в світлу пору доби прийдеться постійно їздити із включеним дальнім ( в силу того, що правилами доржнього руху в практично всіх країнах ЄС водіїв у світлу пору доби зобов'язано їздити із включеним ближнім світлом, що, до речі, позитивно впливає на попередження ДТП ! ) ; по третє - Авексус нічого нікому не доказує, а просто демонструє те, що в нього є фантазія і дві праві руки, за що йому респект і уважуха . Ну а ти своїм постом довів лише те, що в тебе, нажаль, крім відсутності виховання та лівої руки, яка тільки те і вміє, що включати дальнє світло нічого більше немає !
Как то по "колхозному" выглядит
molodoy еслиб а вреале)))
Генератор бы задымился
AlexSWM пападробней раскажи
а эконом лампы пробовали?