Автор Тема: Хроніка ремонтів наших Авешок  (Прочитано 47195 раз)

Оффлайн Semenigor

• Старожил
    • Видалення вм'ятин без фарбування
Re: Хроніка ремонтів наших Авешок
« Ответ #450 : 05 Января 2011, 18:13:12 »
Beat,
Різниця суттєва звичайно, але ти б показав машинку і там також. Бо робити діагноз по телефону це не по ФенШую.
http://www.avtomaster.lviv.ua - видалення вм'ятин
http://www.avtozalizo.com.ua - запчастини до ZAZ, Chevrolet, Daewoo

Оффлайн Beat

• Старожил
  • /dev/null
« Ответ #451 : 05 Января 2011, 18:40:00 »
Beat,
Різниця суттєва звичайно, але ти б показав машинку і там також. Бо робити діагноз по телефону це не по ФенШую.

да звичайно ставити діагноз по телефону, то не добре, але я так поняв що вони при любій поломці рейки, нав'язують повний рем. комплект. Бо я сказав що, тече тільки сальник, і треба тільки його, а він сказав шо то авео, і в тебе напевно стукає справа, і кароче ми переберемо повністю рульову рейку на всякий випадок :)   

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #452 : 06 Января 2011, 09:27:36 »
Beat, Я вважаю, що в даному випадку (якщо у тебе рейка не стукає і т.д.) то немає потреби робити капремонт рейки repa (краще не втручатися в роботу механізму)  а достатньо замінити тільки сальник, а ці хлопці (в Дублянах) просто собі "набивають" ціну ;)... Хоча вирішувати звичайно тобі

Оффлайн fun2mass

• Пользователь
  • хочу такий ↑
« Ответ #453 : 07 Января 2011, 16:00:30 »
Ось і до мене черга дойшла... Сьогодні побив свою машинку :'( От тобі і Різдво...
Помимо поламаних бамперів і ПТФ непокоїть така річ: при їзді більше, ніж 50 км/год. дуже вібрує руль.
Короче буду чекати закінчення свят і потім приступаю до ремонту.

Мораль: нічого на свята ходити на роботу. Особливо їздити ku-ku
Володіння українською орфографією - це як володіння кунг-фу, справжні майстри не застосовують його без необхідності.

Оффлайн yurbec

• Старожил
  • Вчера Aveo LS; Сегодня Nissan Qashqai 2,0 4WD CVT
« Ответ #454 : 07 Января 2011, 16:07:50 »
fun2mass, ти не в ту чергу став ...
Може ти просто загнув диск?

Оффлайн fun2mass

• Пользователь
  • хочу такий ↑
« Ответ #455 : 07 Января 2011, 16:31:03 »
yurbec, не зрозумів, за чим черга? ;)
Володіння українською орфографією - це як володіння кунг-фу, справжні майстри не застосовують його без необхідності.

Оффлайн STRIZH

• Старожил
« Ответ #456 : 07 Января 2011, 17:08:42 »
fun2mass, співчуваю :( Машина хоть застрахована?
В тюнінгу нерахують грошей, їх вкладають для власного задоволення!

Оффлайн Beat

• Старожил
  • /dev/null
« Ответ #457 : 07 Января 2011, 18:19:32 »
fun2mass, співчуваю, минулого року тоже мав невелике ДТП (привет комунальним службам, і непосипаним дорогам), і хоть КАСКО і було, але мороки всеодно було на пів зими

Оффлайн yurbec

• Старожил
« Ответ #458 : 07 Января 2011, 19:25:51 »
fun2mass,
Ось і до мене черга дойшла... Сьогодні побив свою машинку :'(

Оффлайн fun2mass

• Пользователь
  • хочу такий ↑
« Ответ #459 : 07 Января 2011, 20:03:17 »
STRIZH, Нє, КАСКО немає, доведеться все за свої...
yurbec, дійсно не поняв з першого разу  :), видно ще не відійшов повністю...

Beat ага, з комунальниками взагалі прикол вийшов. Їхали і посипали вже коли моя машинка в рові стояла. Ще питались чи не допомогти витягнути  >:(

Оффлайн balasar

• Пользователь
« Ответ #460 : 08 Января 2011, 21:56:08 »
да звичайно ставити діагноз по телефону, то не добре, але я так поняв що вони при любій поломці рейки, нав'язують повний рем. комплект. Бо я сказав що, тече тільки сальник, і треба тільки його, а він сказав шо то авео, і в тебе напевно стукає справа, і кароче ми переберемо повністю рульову рейку на всякий випадок :)   
Та прально ти поняв, хоча на рахунок роботи я задоволений, робив в них по причині стуку справа на 30тис, вже більше 70т політ нормальний...
Chevrolet Aveo 1.5 Hatch-BLACK (100500км)

Оффлайн Beat

• Старожил
  • /dev/null
« Ответ #461 : 08 Января 2011, 23:06:47 »
Та прально ти поняв, хоча на рахунок роботи я задоволений, робив в них по причині стуку справа на 30тис, вже більше 70т політ нормальний...
та я що про одних що про інших читав тільким позитивні відгуки, просто лишної тисячі нема, та й смислу перебирати ціку рейку коли вона нормальна - тоже нема

Оффлайн balasar

• Пользователь
« Ответ #462 : 09 Января 2011, 11:26:46 »
Beat,  але, як показує практика, рано чи пізно причина з'являється, ну хіба шо ти по, тільки, добрих дорогах їздиш... Але я б тож тишчу зекономив :)
« Последнее редактирование: 09 Января 2011, 11:28:51 от balasar »
Chevrolet Aveo 1.5 Hatch-BLACK (100500км)

Оффлайн Semenigor

• Старожил
« Ответ #463 : 28 Февраля 2011, 16:16:43 »
Сьогодні масло поміняв собі. Сам! :)
Виявляється зовсім нескладно.

Оффлайн STRIZH

• Старожил
« Ответ #464 : 28 Февраля 2011, 16:19:20 »
Semenigor,  а захист знімав ?
В тюнінгу нерахують грошей, їх вкладають для власного задоволення!

Оффлайн yurbec

• Старожил
« Ответ #465 : 28 Февраля 2011, 16:32:11 »
Semenigor, тепер порахуй, скільки пива на зекономлені гроші можеш залити в другий агрегат  :D

Оффлайн imasus

• Старожил
  • -Rock Forever-
« Ответ #466 : 28 Февраля 2011, 16:48:17 »
А зачем снимать? В нем же дырка есть как раз для этого...

Оффлайн Semenigor

• Старожил
« Ответ #467 : 28 Февраля 2011, 18:34:47 »
Нє-а. Все чудно ітак вийшло. Єдине, що спочатку трохи масла хляпнуло як корок відкрутив, але небагато і не на мене, а в яму. В захисті дірка є і досить велика під корок. Я лише довкола повпихав шмату, щоб не лилося на захист, але і не дуже треба було. На захист трохи налилося з фільтра коли відкрутив, але я теж підклав шматку. В результаті все чисте. :)

А злив, до речі, таке гівно, шо й дивитися страшно. Чорне, густе. Фу. гидота одним словом. Ніфіга не схоже на те, що заливав.:)

Тепер думаю сайлентами передньої балки зайнятись. Але ще не вирішив які брати. От читаю тему, що ставлять від Октавії і задоволені. Треба буде глянути на них.
А хтось з наших ставив нерідні? І які?

Оффлайн Semenigor

• Старожил
« Ответ #468 : 02 Марта 2011, 19:20:09 »
Поміняв свічки. Виявилась в старих цікава штука. На холостих працювали ніби нормально, а при легкій прогазовці починало троїти.
Про всяк випадок інфа від товариша, що торгує запчастинами. на свічках NGK має бути написано маде ін Франсе, а якщо Джапан то фуфло.

Оффлайн Roy1

• Старожил
  • Львів
« Ответ #469 : 03 Марта 2011, 10:44:56 »

Тепер думаю сайлентами передньої балки зайнятись. Але ще не вирішив які брати. От читаю тему, що ставлять від Октавії і задоволені. Треба буде глянути на них.
А хтось з наших ставив нерідні? І які?

Я поміняв на фордівські (міняв на СТО Форвард по 60 грн штучка.
Задоволений - менше розхитується якийсь перед "збитіший" вийшов після заміни.

Оффлайн Назар

• Неизвестный герой
« Ответ #470 : 06 Марта 2011, 02:40:20 »
Народ , мені здається що на Радарі одні олухи працюють,а взагалі їх називаю ДЕБІЛАМИ, вибачаюсь за сленг бо як їх згадую аж підкидує. Купив я свій тазік з рік назад. Проїхав  на ньому від сили 7 тис., після цього права фара мені почала на дальньому світлі показувати дулю і падати у нижнє положення, звичайно мене це вразило, думаю блін всього сім нещасних тисяч. Зібрав усе терпіння дочекався десятки і поїхав на гонорове перше ТО. Довго цей бідолаха електрик думав шо то воно таке . І в кінці  кінців коли там зібрався чуть не весь персонал, всі дружньо вирішили що проблема в загальному у цілій фарі і вирішили по страхівці поміняти.... Нє просшло і сто лєт ;) , тобто трьох тижнів моєї радості, як мій тазік знов на одне воко почав хворіти. Проблема ідентична. Ну думаю можливо якась помилка , їду до них вдруге. Напевне я чимось їм не сподобався, а може МАЙСТЕР чекав від мене якогось хабара щоб з більшою зацікавленістю займатись мною, протримали мене ці гади два дні (то в них світла небіло, чекав пів дня, то електрик не в ту сторону перднув і його кудись знесло:))) нарешті на третій день він мене всежтаки побачив. Цілих три години він там коперсався, то знімав фару то ставив її на місце, а в кінці вида в унікальнішу фразу: Я НЕЗНАЮ ШО ТО ВОНО ТАКЕ, ТИ ЗНАЄШ ЩО , КОЛИ У НАС ПОЯВИТЬСЯ ТАКА САМА МОДЕЛЬ МИ З ТОБОЮ ЗВЯЖИМОСЬ І БУДЕМО ПОРІВНЮВАТИ ЦІ МАШИНИ!!! ПОРІВНЮВАТИ, це ж до такого треба додуматись, блін не повірите але скоро буде вже тридцятка, а вони все думають....Звєзда в шоке, необляснімо но факт.. Блін це ж яким потрібно бути олухом щоб таку фігню зморозити....

Оффлайн Назар

• Неизвестный герой
« Ответ #471 : 06 Марта 2011, 02:53:34 »
Соррі що може я зі своїм повідомленням трохи не в тему, але тут такого  спільного начитався що вже незнаю чи встигну Вас усіх догнати ...;)

Оффлайн vvtalk

• Пользователь
« Ответ #472 : 09 Марта 2011, 11:17:38 »
Соррі що може я зі своїм повідомленням трохи не в тему, але тут такого  спільного начитався що вже незнаю чи встигну Вас усіх догнати ...;)
постав коректор фар в положення 1 або 2 і проблема зникне! в мене такоє таке було!

Оффлайн virus

• Модератор
  • Adam"s family
« Ответ #473 : 09 Марта 2011, 11:52:28 »
Назар,  перевір маси від фар. Немає маси і тому коректор живе своїм життям. ;)
"Єдиний спосіб визначити межі можливого - вийти за ці межі" А.Кларк

Оффлайн Ex-lovelas

• Член клуба
  • Інтуіція - це вміння голови, відчувати дупою.
« Ответ #474 : 10 Марта 2011, 15:12:01 »
Народ питання.. Можна якось розрізнити оригінальне лобове скло до авео і не оригінальне? може десь на ньому є якесь маркування?
Не потрібно відноситись до життя занадто серйозно, нам з нього живими всеодно не вибратися!!

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.