Народ , мені здається що на Радарі одні олухи працюють,а взагалі їх називаю ДЕБІЛАМИ, вибачаюсь за сленг бо як їх згадую аж підкидує. Купив я свій тазік з рік назад. Проїхав на ньому від сили 7 тис., після цього права фара мені почала на дальньому світлі показувати дулю і падати у нижнє положення, звичайно мене це вразило, думаю блін всього сім нещасних тисяч. Зібрав усе терпіння дочекався десятки і поїхав на гонорове перше ТО. Довго цей бідолаха електрик думав шо то воно таке . І в кінці кінців коли там зібрався чуть не весь персонал, всі дружньо вирішили що проблема в загальному у цілій фарі і вирішили по страхівці поміняти.... Нє просшло і сто лєт
, тобто трьох тижнів моєї радості, як мій тазік знов на одне воко почав хворіти. Проблема ідентична. Ну думаю можливо якась помилка , їду до них вдруге. Напевне я чимось їм не сподобався, а може МАЙСТЕР чекав від мене якогось хабара щоб з більшою зацікавленістю займатись мною, протримали мене ці гади два дні (то в них світла небіло, чекав пів дня, то електрик не в ту сторону перднув і його кудись знесло:))) нарешті на третій день він мене всежтаки побачив. Цілих три години він там коперсався, то знімав фару то ставив її на місце, а в кінці вида в унікальнішу фразу: Я НЕЗНАЮ ШО ТО ВОНО ТАКЕ, ТИ ЗНАЄШ ЩО , КОЛИ У НАС ПОЯВИТЬСЯ ТАКА САМА МОДЕЛЬ МИ З ТОБОЮ ЗВЯЖИМОСЬ І БУДЕМО ПОРІВНЮВАТИ ЦІ МАШИНИ!!! ПОРІВНЮВАТИ, це ж до такого треба додуматись, блін не повірите але скоро буде вже тридцятка, а вони все думають....Звєзда в шоке, необляснімо но факт.. Блін це ж яким потрібно бути олухом щоб таку фігню зморозити....