Цікаво, скільки ви платите за страхування машини? Я так розумію чим дорожча машина, тим дорожче страховка? А як можна трішки зекономити?
У мене невелика і не дорога машина, тому страховка на неї в рік близько 2 тисяч обходиться. Сума страхування авто залежить від багатьох факторів, і вартість машини дійсно грає важливу роль, особливо якщо йдеться про КАСКО. Проте для обов’язкової автоцивілки (ОСЦПВ) основними критеріями залишаються об'єм двигуна, регіон реєстрації, стаж водія та безаварійний досвід. Наприклад, у великих містах, як Київ чи Одеса, ціни на автоцивілку трохи вищі, ніж у менших населених пунктах.
Зекономити на страховці можна кількома способами. По-перше, обирайте онлайн-сервіси, де часто діють знижки та акції. По-друге, перевіряйте різні страхові компанії — ціни на один і той самий поліс можуть відрізнятися. По-третє, якщо ви водите обережно й не маєте ДТП, накопичуйте знижки за безаварійне водіння.
Оформити поліс
поліс Автоцивілка в Києві швидше всього онлайн, у мене взагалі стоїть додаток і там вже збережені дані авто, навіть саме сповіщає що потрібно оновити страховку.