Автор Тема: Як перевірити історію автомобіля через CarFax?  (Прочитано 17 раз)

Оффлайн xkristinaxbond

• Новичок
Доброго дня! Планую купити вживане авто і дуже переживаю, щоб не купити машину з якимись прихованими дефектами або проблемами. Чула про CarFax, але не зовсім зрозуміла, яку інформацію можна отримати через цей сервіс. Як можна перевірити історію автомобіля через CarFax і чи варто витрачати гроші на цей звіт?

Оффлайн Meddi

• Новичок
Доброго дня! Планую купити вживане авто і дуже переживаю, щоб не купити машину з якимись прихованими дефектами або проблемами. Чула про CarFax, але не зовсім зрозуміла, яку інформацію можна отримати через цей сервіс. Як можна перевірити історію автомобіля через CarFax і чи варто витрачати гроші на цей звіт?

Я скористалася CarFax https://www.carfaxdoc.com/ перед покупкою вживаного автомобіля, і це було дуже корисно. Звіт показав, що машина була в аварії, що я не дізналася б при простому огляді. Продавець не згадував про це, але завдяки CarFax я змогла уникнути покупки цієї машини. Звіт також підтвердив, що авто мало кілька власників і потребувало ремонту після серйозних пошкоджень. Це був хороший спосіб переконатися, що я не потраплю на авто з потенційно серйозними проблемами. Рекомендую всім перед покупкою вживаного автомобіля перевіряти його через CarFax!

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.