Автор Тема: Догляд за літніми людьми з деменцією  (Прочитано 29 раз)

Оффлайн qwerty

• Пользователь
Зіткнувся з проблемою пошуку дому престарілих для тата, у якого почалася деменція. Лікарі радять, щоб за ним постійно стежили, але вдома це вже дуже складно організувати. Потрібен пансіонат у Києві, де є догляд за людьми з деменцією. Можливо, хтось вже мав подібний досвід і може щось порадити?

Оффлайн s12345609

• Пользователь
Re: Догляд за літніми людьми з деменцією
« Ответ #1 : 14 Октября 2024, 13:20:09 »
У мене схожа ситуація була з моїм дідом. Ми теж шукали місце, де могли б забезпечити цілодобовий догляд за людиною з деменцією. Обрали дім престарілих https://dom-zabot.com.ua/ua/budinok-prestarilikh-kijiv у місті Київ. Там є спеціалізовані програми для людей з деменцією, а також персонал, який має досвід у догляді за такими пацієнтами. Що мене вразило найбільше – це наскільки вони уважні до кожного постояльця. Там навіть є кнопка виклику персоналу біля ліжка, і мій дід завжди відчуває себе в безпеці. Вартість перебування цілком прийнятна – від 14 000 грн на місяць, і це включає реабілітацію, догляд, п'ятиразове харчування та гігієнічні процедури. Якщо ще не визначилися з вибором, можу порадити записатися на консультацію, щоб детальніше обговорити ваші вимоги. До речі, як у вас зараз справи з доглядом за татом, можливо, якісь інші варіанти теж розглядали?

Оффлайн qwerty

• Пользователь
Re: Догляд за літніми людьми з деменцією
« Ответ #2 : 14 Октября 2024, 13:37:46 »
Дякую за такий детальний опис! Це саме те, що нам потрібно. Поки що ми лише почали шукати варіанти, але цей пансіонат точно розглянемо. Мабуть, спробуємо зв'язатися з ними для консультації.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.