Автор Тема: Чохли з екошкіри  (Прочитано 39 раз)

Оффлайн Ess

• Пользователь
Чохли з екошкіри
« : 04 Октября 2024, 09:49:18 »
Хочу оновити інтер'єр свого авто, думаю про чохли з екошкіри. Хто мав досвід з такими? Чи вони практичні, як виглядають після декількох місяців використання? Чи не шкодять вони шкірі? Буду вдячний за поради, де краще взяти і на що звернути увагу.

Оффлайн Nemka99

• Пользователь
Re: Чохли з екошкіри
« Ответ #1 : 04 Октября 2024, 10:14:56 »
Привіт! Я власне оновлював салон своєї машини і вибрав чохли з екошкіри. Хочу порадити інтернет магазин EVA LVIV COM, де можна купити накидки на сидіння гарної якості. Чохли з екошкіри там — це відмінний вибір, адже вони не тільки стильно виглядають, але й дуже функціональні. Вони стійкі до води і бруду, легко чистяться, та не вигоряють на сонці. Плюс, екошкіра добре тримає форму і не втрачає свій вигляд з часом. У них є великий вибір кольорів, тож ти можеш підібрати щось, що ідеально впишеться в твій інтер'єр. Моя порада — перевірити їхній асортимент, думаю, ти знайдеш те, що шукаєш!

Оффлайн cocoha

• Пользователь
« Ответ #2 : 28 Октября 2024, 10:30:25 »
Хочу такий бізнес започаткувати. Де знайти постачальників екошкіри?

Оффлайн pandalesnaa

• Новичок
« Ответ #3 : 28 Октября 2024, 10:57:07 »
Ми перешивали з чоловіком чохли на сидіння в своїй машині, та купували екошкіру в відомого виробника тканин - Текстиль Контакт, у нас в місті є філія де без проблем можна купити все, що треба для шиття та рукоділля. Ми завдяки цьому магазину суттєво зєкономили на нових чохлах.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.