Автор Тема: Інтернет в квартирі  (Прочитано 25 раз)

Оффлайн Nemka99

• Пользователь
Інтернет в квартирі
« : 27 Сентября 2024, 00:17:50 »
Маю запитання до всіх, хто живе в квартирах у Дніпрі: як ви вибираєте інтернет для дому? Мене цікавить, щоб з’єднання було швидким і стабільним, адже часто користуюсь потоковим відео, а ще діти в онлайн-ігри грають. Не хочу, щоб потім постійно виникали якісь проблеми з підключенням. Які провайдери вас влаштовують?

Оффлайн Ess

• Пользователь
Re: Інтернет в квартирі
« Ответ #1 : 27 Сентября 2024, 00:27:12 »
Привіт! Якщо хочеш підключити високошвидкісний інтернет для дому https://www.soyuz.in.ua/domnet.html , раджу звернутися до інтернет-провайдера SOYUZ TELECOM. Я в Дніпрі користуюсь їхніми послугами вже більше року, і, чесно кажучи, ніколи не жалкував. Швидкість завжди стабільна, навіть коли всі в квартирі користуються інтернетом одночасно. У нас із сім'єю немає жодних проблем — дивимось фільми у HD, діти грають в онлайн-ігри, і все працює без перебоїв. Плюс, їхня техпідтримка завжди на зв'язку, якщо раптом виникають питання. Якщо хочеш мати спокій, SOYUZ TELECOM — це те, що тобі потрібно!

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.