Автор Тема: Вибір автомобільних дисків для легковика  (Прочитано 23 раз)

Оффлайн s12345609

• Пользователь
Я задумався над заміною дисків на своєму авто, бо старі вже втратили вигляд, та й трохи погнулися. Які бренди варто розглядати для покупки в Україні? Може, хто знає, які розміри краще підібрати для Kia Rio? Ще чув, що легкосплавні кращі за сталеві. Що скажете, чи варто переплачувати за литі?

Оффлайн qwerty

• Пользователь
Re: Вибір автомобільних дисків для легковика
« Ответ #1 : 21 Сентября 2024, 13:27:05 »
Я теж недавно змінював диски на своєму Hyundai. Вирішив не економити і взяв легкосплавні диски на https://gumma.ua/ua/diski Спочатку вагався, бо ціна на них вища, але, як виявилося, воно того варте. Вони легші, краще тримають дорогу і значно покращили зовнішній вигляд авто. Брав Allante R16, ціни адекватні, і доставка швидка. До речі, на сайті є зручний фільтр для підбору дисків за маркою авто. Думаю, для твоєї Kia Rio там теж знайдеться щось підходяще. Як гадаєш, будеш брати на Gumma чи шукаєш інші варіанти?

Оффлайн s12345609

• Пользователь
Re: Вибір автомобільних дисків для легковика
« Ответ #2 : 21 Сентября 2024, 13:34:47 »
Дякую за пораду! Піду гляну на Gumma, може й справді там знайду те, що треба. Маю на меті взяти щось стильне, але водночас надійне. Литі диски виглядають краще, хоча переживаю, що вони більш вразливі до пошкоджень. Але, зважаючи на твої враження, варто розглянути цей варіант.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.