Автор Тема: Який пробіг вважається нормальним для тягача Mercedes?  (Прочитано 113 раз)

Оффлайн s12345609

• Пользователь
Вітаю! Думаю про купівлю вживаного тягача Mercedes. Підкажіть, який пробіг вважається "нормальним" для такої техніки? Чи варто брати машину з великим пробігом, якщо вона в хорошому стані? Які ще фактори потрібно враховувати при виборі б/у Mercedes?

Оффлайн qwerty

• Пользователь
Пробіг – це важливий фактор, але не єдиний, на що варто звертати увагу. Я взяв собі Mercedes Actros з пробігом понад 500 тисяч, і він працює відмінно. Головне – перевірити технічний стан, а не тільки цифри на одометрі. Б/у тягачі, особливо ті, що пропонуються в STRANS, проходять якісну підготовку strans.ua/sale-tir/tyagach-mercedes-benz-bu Особисто у мене позитивний досвід, машина витривала, не боїться навантажень, і за рахунок надійності в обслуговуванні економлю час і гроші. До речі, Ман тягач теж цікавив, але Mercedes Actros виявився більш вигідним вибором.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.