Автор Тема: У кого є досвід купівлі електронної сигарети?  (Прочитано 32 раз)

Оффлайн Liamor

• Новичок
Подумую перейти на електронні сигарети, бо від звичайних уже втомився, та й запах тютюну дратує. Читав багато інформації, але так і не можу визначитися з вибором. Які моделі найкраще підходять для новачків? Чи варто відразу брати щось дороге, чи можна почати з більш бюджетних варіантів?

Оффлайн Dorick

• Новичок
Коли я вирішив спробувати електронні сигарети, теж зіткнувся з таким питанням. Купував свою першу електронну сигарету на сайті Vapeme і вибрав модель, ґрунтуючись на відгуках і рекомендаціях. У підсумку зупинився на варіанті і вирішив купити xros 3 mini https://vapeme.com.ua/vaporesso-xros-3-mini/ Цей пристрій здався мені ідеальним для новачка - компактний, зручний і простий у використанні. Акумулятор тримає заряд цілий день, а регулювання потужності дає змогу налаштувати пристрій під свої потреби. Дуже важливо вибрати якісну рідину, оскільки від цього залежить смак пари. Також не забувайте міняти випарник регулярно, щоб пристрій служив довше і забезпечував якісну пару. Сподіваюся, мій досвід виявиться корисним і допоможе вам зробити правильний вибір.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.