Автор Тема: Продати аки Google Ads  (Прочитано 22 раз)

Оффлайн Nemka99

• Пользователь
Продати аки Google Ads
« : 12 Июля 2024, 11:52:34 »
Привіт, спільното! Я хочу розширити свій бізнес через інтернет-рекламу та замислююсь над покупкою готових акаунтів Google Ads, щоб одразу почати з сильних позицій. Які ризики та можливості мені слід враховувати при такому підході? Чи є хтось, хто має досвід використання попередньо налаштованих акаунтів? Чекаю на ваші поради та думки, чи варто взагалі це робити.

Оффлайн Ess

• Пользователь
Re: Продати аки Google Ads
« Ответ #1 : 12 Июля 2024, 12:42:21 »
Купівля готових акаунтів Google Ads може здатися зручним рішенням, але важливо зважити всі за і проти. Готові акаунти можуть дозволити тобі швидко запустити рекламу з налаштуваннями, які вже показали свою ефективність, але можуть нести в собі ризики, такі як відсутність персоналізації під твій конкретний бізнес або потенційні правові питання через порушення політики Google. Краще використовувати такі акаунти як зразок для розуміння ефективних стратегій і потім налаштовувати свої власні кампанії. Якщо вже вирішишпродати Google Ads акаунти , впевнися, що вони чисті і не порушують жодних правил, щоб уникнути проблем з Accounts Ads. У кожному разі, пам'ятай, що краще будувати свої кампанії з нуля, адаптуючи їх під свої унікальні потреби та цілі.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.