Автор Тема: Підготовка до сезону інкубації  (Прочитано 23 раз)

Оффлайн Nemka99

• Пользователь
Сезон інкубації вже на порозі, і я хочу підготуватися якнайкраще. Що ви зазвичай робите перед початком інкубаційного сезону? Яке обладнання ви використовуєте, щоб забезпечити високий відсоток виведення пташенят? Буду вдячний за ваші поради та рекомендації!

Оффлайн Ess

• Пользователь
Re: Підготовка до сезону інкубації
« Ответ #1 : 26 Июня 2024, 20:21:17 »
Підготовка до сезону інкубації дійсно важлива. Я завжди починаю з ретельного очищення і дезінфекції інкубатора. Це допомагає запобігти захворюванням і забезпечити здоровий розвиток пташенят. Також обов’язково перевіряю всі налаштування та працездатність пристрою. Якщо плануєте оновити обладнання, рекомендую купити інкубатор Теплуша https://ferma24.in.ua/uk/inkubatory/teplusha/ . Я придбав його через інтернет-магазин Ферма24 і залишився дуже задоволений. Він забезпечує стабільну температуру і вологість, а також має функцію автоповороту яєць, що значно підвищує відсоток успішного виведення. Удачі вам у підготовці та успішному сезоні інкубації!

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.