Автор Тема: Ураження сідничних нервів  (Прочитано 21 раз)

Оффлайн Ess

• Пользователь
Ураження сідничних нервів
« : 19 Июня 2024, 15:24:12 »
Привіт усім! Останнім часом почав відчувати сильний біль у нижній частині спини, який поширюється на ногу. Лікар сказав, що це може бути ураження сідничного нерва. Хто вже стикався з такою проблемою, поділіться, будь ласка, які методи лікування допомогли вам найкраще? Особливо цікавлять поради щодо ефективних ліків. Дякую!

Оффлайн Nemka99

• Пользователь
Re: Ураження сідничних нервів
« Ответ #1 : 19 Июня 2024, 16:20:00 »
Біль у сідничному нерві - це справжнє випробування, знаю з власного досвіду. Мені дуже допомогли ліки від невралгії , які я замовляв через онлайн-аптеку eTabletka. Особливо корисними були Спазго, який швидко знімає спазми, і Лірика, що значно зменшила біль. Також варто звернути увагу на Брустан, якщо потрібен комбінований препарат для полегшення болю. Замовити ці ліки дуже просто, і доставляють швидко, що зручно, коли потрібна негайна допомога. Не забувайте також про фізіотерапію та розтяжки - це допоможе зміцнити м'язи і зменшити тиск на нерв. Успіхів у лікуванні!

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.