Автор Тема: Де замовити фільтр масла для вантажівки?  (Прочитано 21 раз)

Оффлайн qwerty

• Пользователь
Мені потрібна ваша допомога: шукаю надійний інтернет-магазин, де можна замовити фільтр масла для вантажного авто. В мене Isuzu N-Series, і мені важливо, щоб частини були якісними і по прийнятних цінах. Хотілося б знати, де ви зазвичай купуєте запчастини? Чи є у вас рекомендації щодо магазинів, які спеціалізуються на вантажівках?

Оффлайн s12345609

• Пользователь
Привіт! Я вже декілька разів замовляв автозапчастини для своєї вантажівки у інтернет-магазині Strans. Це були різні деталі, але особливо хочу виділити фільтр масла, який я там придбав. Вони мають гарний вибір, і ціни досить конкурентні. Останній раз я замовляв фільтр масла для свого Volvo FH12. Процес замовлення був простий: вибрав потрібний товар, зробив замовлення на сайті, оплатив карткою і через кілька днів вже отримав свою посилку. Все прийшло добре упаковане, без жодних пошкоджень. Товари були якісними, а сервіс на високому рівні. Так що якщо шукаєш де купити надійні запчастини, то можу порекомендувати Strans як варіант.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.