Автор Тема: Навчитись стріляти  (Прочитано 77 раз)

Оффлайн Ess

• Пользователь
Навчитись стріляти
« : 01 Марта 2024, 11:26:58 »
Вітаю, друзі! Я вирішив вивчити мистецтво стрільби з автомата. Можливо, хтось з вас вже має досвід у цьому і може порадити, де почати? Чи є в Україні клуби або тіри, де я можу отримати якісну підготовку? Чекаю на ваші поради та рекомендації!

Оффлайн Nemka99

• Пользователь
Re: Навчитись стріляти
« Ответ #1 : 01 Марта 2024, 11:33:44 »
Привіт! Якщо ви хочете освоїти стрільбу з автомата, то рекомендую звернутися до стрілецького клубу Darwin Club. Гарантовано ось тут ви зможете не лише отримати необхідні навички володіння автоматом, але і вдосконалити їх під керівництвом досвідчених інструкторів. Вам запропонують індивідуальні та групові заняття з використанням сучасного обладнання та підходів до навчання. Приєднуйтесь до Darwin Club та розбудьте свій потенціал у стрільбі!

Оффлайн Tarina

• Пользователь
« Ответ #2 : 11 Апреля 2024, 17:31:18 »
Привіт. А де ви одяг замовляли тактичний?

Оффлайн David

• Пользователь
« Ответ #3 : 12 Апреля 2024, 10:21:39 »
Вам потрібні тактичні речі? Ось відмінний інтернет-магазин тактичного поло , штанів, футболок, костюмів та іншого. В каталозі обирайте все потрібне. Тут можна обрати речі на будь-який сезон, а зараз гарний вибір вже літнього асортименту. Магазин реалізує товари на вигідних для покупців умовах.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.