Автор Тема: Електромобіль  (Прочитано 138 раз)

Оффлайн Tarina

• Пользователь
Електромобіль
« : 19 Февраля 2024, 18:20:08 »
Давно подумаю придбати електромобіль, не тіслу звичайно, але й не китайську саморобку. Що можете порадити?

Оффлайн Zinaida

• Пользователь
Re: Електромобіль
« Ответ #1 : 19 Февраля 2024, 20:00:09 »
Я б також хотіла електричку машину))) мені здається, що вони найбільш практичні в наш час.

Оффлайн Val-TT

• Новичок
« Ответ #2 : 20 Февраля 2024, 12:27:17 »
Як на мене електричка норм тема у знайомого ліф 2 задоволений але в якості 2 авто, а не як 1го.

Оффлайн David

• Пользователь
« Ответ #3 : 20 Февраля 2024, 12:41:14 »
Сам тільки недавно пересів на електромобіль, Vovlo EX90 купив тут https://winnerauto.volvocarsdealer.com/model/ex90 . Скажу чесно, дуже задоволений. Зараз, коли пальне так стрімко дорожчає, треба переходити на електричне живлення. Заряду хватає надовго, підзарядити можна, є точок достатньо. А який тут стильний дизайн що зовні, що в всередині. Салон шикарний.

Оффлайн Святозар

• Новичок
« Ответ #4 : 19 Марта 2024, 17:31:58 »
А я хочу спортивну тачку. Все інше - ні про що.

Оффлайн Ermina

• Новичок
« Ответ #5 : 19 Марта 2024, 19:09:46 »
Цікаво яку? Я також люблю спортивні автомобілі. Як вам Porsche 911 GT3 RS https://dealer.porsche.com/ua/kyivairport/uk-UA/Model-Pages/911-GT3-RS ? Ця машина створена для перегонів. Її потужність не тільки в технічних характеристиках, навіть дизайн продуманий до дрібниць, щоб зробити авто максимально швидким та маневреним.

Оффлайн Zinaida

• Пользователь
« Ответ #6 : 22 Марта 2024, 16:07:23 »
А реально купити електромобіль вживаний, але в нормальному стані?

Оффлайн Niletta

• Новичок
« Ответ #7 : 22 Марта 2024, 16:27:57 »
Я думаю, що так. Подивіться пропозиції від компанії Хапай Авто, тут продають автомобілі в кредит та лізинг. Раджу перейти на сайт та пошукати авто бажаної моделі та бренду, скористайтесь для простоти підбору фільтрами. Тут гарні машини, собі також хочу якусь придбати. Слідкуйте за оновленнями.

Оффлайн Tarina

• Пользователь
« Ответ #8 : 09 Апреля 2024, 20:41:08 »
Колеги, всім дякую за пораду. Буду щось вирішувати.

Оффлайн Святозар

• Новичок
« Ответ #9 : 10 Апреля 2024, 10:55:10 »
Ще є гарний варіант для Вас, бо бачу, що ви сумніваєтесь. Тому краще звернутися за допомогою професіоналів в Car4you автопідбір , підбір авто в Києві виконає автоесперт з великим досвідом. Ви можете просто залишити заявку для зворотного зв'язку. З Вами зв'яжеться представник компанії та все обговорите. Допоможуть купити авто з бажаними характеристиками вигідно та безпечно.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.