Автор Тема: Який скутер купити батькам у село  (Прочитано 227 раз)

Оффлайн ROKONIN

• Неизвестный герой
Який скутер купити батькам у село
« : 25 Октября 2022, 12:25:15 »
Допоможіть обрати батькам скутер у село. Два магазини у них досить далеко, до одного близько 3 км, до іншого не менше двох. На велосипеді батькові вже важко їздити.

Оффлайн JorikL

• Неизвестный герой
Re: Який скутер купити батькам у село
« Ответ #1 : 25 Октября 2022, 12:29:03 »
Скутер неплохой вариант, но не думали купить какую нибудь недорогую бу машину, все таки хорошо когда над головой крыша, зимой то на скутере не очень удобно ездить.

Оффлайн Korolev

• Неизвестный герой
« Ответ #2 : 25 Октября 2022, 12:37:11 »
Для машини потрібно права обов'язково отримати, також це регулярні витрати на ТО і ремонти, так як машину купите БУ. Як на мене, найкращий варіант купити саме електроскутер https://am.ua/uk/elektrobayki-elektroskutery/. За нинішніх цін на бензин це дуже актуально. Я б радив взяти триколісний варіант, бо  на ньому зручно в будь-якому віці їздити і за поганої погоди менше ймовірність застрягти

Оффлайн MaksimkaI

• Неизвестный герой
« Ответ #3 : 25 Октября 2022, 12:42:51 »
Берите электроскутер, для таких расстояний вам хватит одной зарядки на неделю. И не советую смотреть бу варианты, потому как могут подсунуть с нерабочими аккумуляторами. На новый есть гарантия, это важно.

Оффлайн Object

• Новичок
« Ответ #4 : 06 Октября 2023, 12:51:41 »
Берите электроскутер, для таких расстояний вам хватит одной зарядки на неделю. И не советую смотреть бу варианты, потому как могут подсунуть с нерабочими аккумуляторами. На новый есть гарантия, это важно.
Рад, что вы думаете об экологичных поездках. При выборе электроскутера https://moto-moto.kiev.ua/type-skutery/elektroskutery  важно учесть несколько факторов. В первую очередь, определитесь с бюджетом, так как цены на электроскутеры могут варьироваться. Осмотрите разные модели и бренды. Когда дело доходит до электроскутеров, множество брендов предлагают различные характеристики. Например, некоторые могут предложить больший запас хода, а другие - более компактный дизайн для удобной парковки. Если вы находитесь в Киеве, обязательно посетите мотосалон Moto-Moto. Там вы найдете разнообразные електроскутеры, и, возможно, купите их недорого.

Оффлайн pandalesnaa

• Новичок
« Ответ #5 : 17 Октября 2023, 19:15:52 »
Я сину шукаю такий мопед, чи може самокат - не знаю що саме обрати

Оффлайн Запаска

• Пользователь
« Ответ #6 : 17 Октября 2023, 19:18:12 »
Мені здається, що мопед - це вже щось серьйозне. Тут і права потрібні, і ПДР треба знати, самокат в цьому плані простіше.
Але я вам кину посилання на каталог самокатів https://ek.ua/ua/list/1173/ з різних магазинів, щоб ви могли розуміти де що продається і скільки коштує. І вже потім обирати те, що буде для вас більш вигідним та зручним.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.