Автор Тема: Создание сайта  (Прочитано 1295 раз)

Оффлайн Markus

• Новичок
Создание сайта
« : 24 Сентября 2020, 21:52:55 »
Решил создать сайт для бизнеса, можете мне сказать, какой хостинг покупать?

Оффлайн Rokki

• Новичок
Re: Создание сайта
« Ответ #1 : 29 Сентября 2020, 23:51:10 »
Ну, для бизнеса посоветую рассматривать этот vds хостинг, потому что он один у меня вызывает доверие. Он не только имеет высокую скорость работы, но он гарантирует Вам высокий уровень защиты, Ваш ресурс будет размещаться на отдельном выделенном сервисе и это уже о многом говорит!

Оффлайн Faleiro78

• Новичок
« Ответ #2 : 06 Ноября 2020, 03:41:27 »
Здравствуйте, созданием сайтов занимаются программисты и почти всегда они мужчины что ведет к гендерной проблеме в IT сфере страны и мира в целом. Но тут есть и хорошие новости, к примеру Сергей Токарев с партнерами хотят сломать стереотипы и для этого создали социальный проект для девушек STEM is FEM https://comments.ua/news/society/science-and-learning/640848-sergey-tokarev-stem-is-fem-razrushaet-stereotipy-i-stremitsya-k-gendernomu-paritetu-v-tehnologicheskih-otraslyah.html

Оффлайн Platonn

• Новичок
« Ответ #3 : 28 Апреля 2021, 16:51:48 »
   Шукаю інформацію про перевірені, та якісні програми CRM для логістики, буду вдячний якщо поділитеся своїм враженням від використання. Чим подобається, чим ні, зараз в пошуках своєї системи.

Оффлайн qwerty

• Пользователь
« Ответ #4 : 28 Апреля 2021, 16:52:27 »
   Шукаю інформацію про перевірені, та якісні програми CRM для логістики, буду вдячний якщо поділитеся своїм враженням від використання. Чим подобається, чим ні, зараз в пошуках своєї системи.
Бітрікс24 дуже багатофункціональна система. Не можу сказати, що вийшло відразу розібратися і все стало працювати як годинник. Але зате зараз, це найзручніша клієнтська база. Зробити будь-який звіт не складає ніяких труднощів.

Оффлайн s12345609

• Пользователь
« Ответ #5 : 28 Апреля 2021, 16:54:34 »
Бітрікс24 дуже багатофункціональна система. Не можу сказати, що вийшло відразу розібратися і все стало працювати як годинник. Але зате зараз, це найзручніша клієнтська база. Зробити будь-який звіт не складає ніяких труднощів.

Наша компанія користується близько року Бітрікс24 CRM для логістики https://www.bitrix24.ua/articles/crm_logistics.php Програма дуже допомогла в ефективності роботи як самої кампанії, так і її співробітників.
СРМ дає повний звіт по роботі з клієнтами. У ній є Телефонія, можливість розсилки як по електронній пошті, так і по смс, можливість спілкування онлайн. Є все для зручності роботи. Працювати в цій СРМ системі однозначно простіше, при цьому ефективність вище, а для мене це і зростання заробітної плати.

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.