сам щойно купив авео.
варіантів багато у вашому бюджеті і в хорошому стані...
а дивитися на що - треба на машину дивитися)))
Кузов - найголовніше....
Решта - легко відремонтувати, навіть, якщо щось не в порядку)
сидіння, педалі, загальний стан - щоб зрозуміти чи не скручений спідометр...
Я передивився багато машин.
Коли подивишся перших п'ять, то на наступних вже будеш бачити слабі місця)
Ну і краще когось взять, для паддєржкі)
Добавлено: 19 Октября 2015, 13:54:27
От я у дєвачькі дивився машину (власне у двох дєвачєк)
1. Машина покоцана з усіх сторін, але не смертельно. Проте в технічному стані - все пристойно.
Двигун працює, колеса крутяться, ніде ніц не гримить і не шумить. Встановлений газ. Амортизатори каяби по кругу (знач мінялись і ше поїздять), зчеплення міняне 20 тик назад (були бумаги про покупку і з сто заказ-наряд). Пробіг до 150 тик. Віддає за 5800 баксів.
2. Машина практично не коцана. Притерте переднє крило. Бампери обидва схоже, що фарбувались/полірувались/мінялись (хз, я не прохвесіонал). Але амортизатори/радіатори/зчеплення - не мінялось. Значить найближчим часом я влечу на гроші принаймні на стійках стабілізатора, задніх колодках, зчепленні. Пробіг до 120 тик. Віддає за 5700 також.
По салону - обидві машини пошарпані, ну, дівчатка так звикли. В них на кухні порядок, а в машині - вічний срач)))
Я не взяв ні першу, ні другу)))
Добавлено: 19 Октября 2015, 14:03:26
я би міг писати про вибір авто дві доби поспіль... і не факт, що все би пояснив..)
Карочі. Простий алгоритм:
1. Вибираєш авто на сайті типу автобазара, авторіа, сландо.
2. Із сотні там запропонованих в твоєму бюджеті і моделі - вибираєш 10, які подобаються.
3. Дзвониш по тим, що сподобалися. Взнаєш хто продавець, власник, чи перекуп (я до перекупа тіко раз поїхав на смотрини - більше не поїду). З 10 лишається максимум 5 адекватних і нормлаьних.
4. Зустрічаєшся з 4-5 вибраними. З них вибираєш 1-2, які тобі сподобались (а так і буде.. може і жодної не сподобається)
5. Женеш на СТО до дядьків, які подивляться кузов, ходову, послухають двигун.
В мене в Броварах є кілька знайомих, Яким я постійно заганяю машину перед купівлею (свою, чи друзів). Після їхнього вердикту торгуюсь капітально і купую)
Добавлено: 19 Октября 2015, 14:06:31
Ше варіант. Я так купив)
На сайті ріа є така функція: "запропонувати ціну".
Знаходиш машину, яка сподобалась. Ціна не важлива.
Пропонуєш - 6000 і з припискою: "куплю для себе".
Передзвонять - добре, не передзвонять - їм же гірше))
Я заплатив більше, ніж пропонував. Проте меньше в рази, ніж просив продавець)
Добавлено: 19 Октября 2015, 14:09:29
Ніколи не купуй машину за "останні гроші".
Треба лишити, Як мінімум на заміну масла/фільтрів/свічок/вв проводів. Для Авео - це мінімум 1000-1500 грн.
Ще треба дивитися що з гумою (зима скоро, добре, Як продавець віддасть комплект гуми з машиною, а як ні - треба купувати)
+ ше якісь нюанси можуть вилізти вже після покупки.
Коротше, я би лишив від 100 баксів (продавець надійний і дав гарантію півроку на машину і згоден сам все ремонтувати, фантастіка) до 500 баксів (машина купується в перекупа, сервісної історії нема, спідометр скручений і т.д....))