Автор Тема: Допоможіть розібраться скрипить пер.ходова!  (Прочитано 5495 раз)

Оффлайн sergej

• Неизвестный герой
Значить вся ходова мінялась 10тис.тому,стойки Монро газ-мяс,сайленти оригінал без прорізів,подушки усиленні.Недавно з правої сторони(з лівої теж но менше)проявляються незрозумілі звукі- рипть чи скрипить щось такого плану,тількі коли проїзджаю поліцейских,або зїжаю з бровок.і коли з місця рушаю.Авто зимою неїздить може подушкі задубіли!!!!!!!   Підкажіть в яку сторону копать......        п.с.  ходова в ідеалі,не стукає взагалі.

Оффлайн romarker

• Новичок
У мене так рипіли втулки стабілізатора, попшикав силіконовою змазкою допомогло, якщо це не допоможе попшикайте ще на сайлентблоки і будете знати, що у вас скрипить.

Оффлайн Maxmar

• Неизвестный герой
Значить вся ходова мінялась 10тис.тому,стойки Монро газ-мяс,сайленти оригінал без прорізів,подушки усиленні.Недавно з правої сторони(з лівої теж но менше)проявляються незрозумілі звукі- рипть чи скрипить щось такого плану,тількі коли проїзджаю поліцейских,або зїжаю з бровок.і коли з місця рушаю.Авто зимою неїздить може подушкі задубіли!!!!!!!   Підкажіть в яку сторону копать......        п.с.  ходова в ідеалі,не стукає взагалі.
На рулевые тяги похоже

Оффлайн Kusto

• Член клуба
  • Давно не брал я в руки шашек
    • Мой статус
    • Мамочки Броваров
:) только не на все одновременно

Оффлайн shklo

• Неизвестный герой
Скоріш за все опорні подушки, вони в авео люблять рипати, особливо при низькій температурі навлолишнього середовища.

Оффлайн sergej

• Неизвестный герой
Значить сьогодні оглянув всю ходову плюс всі сайленти поприскав ведехой все в ідеалі.виіхав з ями рипить причому зверху стойкі думаю це подушкі 99%-так звані усиленні- високі.Отак от  ) :        Така у нас ходова.Правду сказав на першому тесті О.Мочанов-що настройкою ходовоі явно ніхто незаймався.

Добавлено: 23 Марта 2015, 21:28:08
Значить сьогодні оглянув всю ходову плюс всі сайленти поприскав ведехой все в ідеалі.виіхав з ями рипить причому зверху стойкі думаю це подушкі 99%-так звані усиленні- високі.Отак от  ) :        Така у нас ходова.Правду сказав на першому тесті О.Мочанов-що настройкою ходовоі явно ніхто незаймався.
.            P.s.е мене пирог.ескорт-98року з неідеальною ходовою

Добавлено: 23 Марта 2015, 21:29:37

Добавлено: 23 Марта 2015, 21:28:08
.            P.s.
« Последнее редактирование: 23 Марта 2015, 21:29:37 от sergej »

!  Внимание! Размещение заведомо ложной информации (п.4.2(й) правил форума) будет наказываться в 2х кратном размере.