Мама Кузьми дала ексклюзивне інтерв’ю "Львівській Хвилі". Ольга Кузьменко вирішила поділитись емоціями та відчуттями зі слухачами радіостанції “Львівська Хвиля”, яку так любив її син, радіостанції, яка сповістила їй про смерть сина. “То було страшно... Я нічого не відчувала в той день... Я сіла, включила радіо, о 10 годині були новини “Акценти”, зробила собі каву... І тут перелік новин, і перше - “В аварії розбився Кузьма Скрябін”... І ніби завалився світ”, - пригадує пані Ольга.
Ольга Кузьменко звернулася до нас, щоб подякувати львів’янам та всім українцям, за те, що підтримали її та родину в скрутний час. Вона каже, що тисячі людей, які прийшли попрощатись з Кузьмою до церкви, допомогли їй пережити ту страшну ніч.
"Я б хотіла сказати так, як казав Андрій не раз... Коли я вийшла з церкви, попри те, що просто не могла жити, я хотіла сказати: “Люди, я вас усіх люблю! Люди, я вас усіх люблю за те, що ви прийшли!”, - каже Ольга Кузьменко. - Вони мені допомогли пережити ту ніч в церкві. Було б не можливо це пережити, якби не було того народу! Народ йшов, йшов і йшов... Я спочатку думала, ну за годину всі пройдуть і розійдуться. Але народ йшов! І я собі подумала, що ти напевне, синочку, щось таки зробив для того народу!"
Мати легендарного українського музиканта розповіла і про титанічну волонтерську роботу сина, якою він ніколи не хизувався. “Я так хочу сказати людям, що він так шкодував тих хлопців, котрі там воюють! Він мав 7 лютого їхати в АТО... Попри все, він їздив, заробляв гроші, відсилав туди все. І коли той джип, який він відіслав, мінами подзьобали, він казав: “Мамочко, подивися, а хлопці виїхали на ньому! І той джип далі їздив! Мамцю, ти уявляєш, скільки людей він врятував...”, - розповіла пані Ольга.
Більше — слухайте у прикріпленому аудіофайлі. Повне інтерв'ю з Ольгою Кузьменко на “Львівській Хвилі” у вівторок, 10 лютого, в програмі Андрія Великого “Наживо”.
(c)
http://www.lwr.com.ua/user/allmainnews/index/id/8048