А перцем в авто это не беспредел??
ти вкурсі яка предісторія? чому бл@ть ПІВТОРИ ГОДИНИ його там вмовляли пред"явити документи??! як на мене - то через 5-10 хв відмов на евакуатор разом з воділою і на штрафмайданчик!
З.І. а шо там робили оті двоє мєнта?
авто по-моєму застраховані. нє?
А машины десятками бить это нормально?? Почему бюджет должен ремонтировать авто из-за лабуря, который не умеет ездит??
є статистика розбитих авто старими мусорами?
хоча б цікавився? тим паче шо є края в главку! ))
трахаться в кустах это по новому??
можна ссилочку! сцуко цікаво стало, шо капець!))))
ну навіть якшо і трахались (в шо я особисто не вірю), то це в стотищпятсотмільйонів краще, ніж за кермом і не тіки бухі мєнти, мусора, сбушники, прокурори, судді і решта тої бидлоти, яка чомусь возомнила себе майже богами...
Вот смотри по сми везде идет пиар, что с выходом НОВОЙ ПОЛИЦИИ уменьшились кражы с авто и еще что то там.
Да это так!! И это 100% ФАКТ. Но это не заслуга новой полиции ... это не они так классно работают))))))
Просто увеличили с 4-х патрульных авто до например 8-10 машин....и талоны на бензин у них руководство не забирает, а РЕАЛЬНО ВСЕ топливо идет им, а не в карман))))))
Ясень пень это есть хорошо...я сегодня ездил и офегивал от количества патрульных авто.....И знаешь какое чувство было у меня?? Защищенности что ли.......И патрулька ездила сзади дистанцию соблюдала большую и никто не перся как упоротый между авто....ЛЯПОТА я ж не спорю)))))))
от бач! і ти побачив позитив!
я не захищаю поліцейських, але відчуття захищеності у мене хоч якесь з"явилося)
поки шо для себе плюсів бачу більше, ніж мінусів
З.І. і це враховуючи, шо палок в колеса їм вставляють ой як не мало "коллєги" зі старого режиму...