Ну ось нарешті конкретні цифри я готова написати: - для тих, приїзжає в п'ятницю, сума складає 290 грн! - до них включено: вечеря в п'ятницю, вечорниці у суботу (банкет) включаючи алкоголь, невеличка анімація, подаруночки, парковка.
- для тих, хто приїзжає в суботу, сума складає 270 грн! - до них включено: вечорниці у суботу (банкет) включаючи алкоголь, невеличка анімація, подаруночки, парковка.
Щодо проживання, то вартість спального місця - 50 грн/добаДіти до 8 років - половина вартості, тобто 25 грн/доба
Умови: все, як завжди - літні будиночки, біль-меньш цивільні на 1, 2 та три кімнати. В кожній з кімнат по 2-3 ліжка. Є в кожному будиночку умивальник. Умови на території. Душ з гарячою водою також є, але на території. В вартість за проживання входить постільна білизна (!!!).
Потрібно брати з собою обігрівачі або "горючку", бо на тепло в цю пору вже не варто розраховувати.
П.С. Є ще 5 номери більш цивільні, але в корпусі, там є умови, але ці номера я не бачила
. Один з них 4-х місний я вже зайняла, і не тому, що по блату, а тому що з Фадєйкою, а він потребуює поки що цивілізації))).
Ще один, я так розумію, що вже зайняла Lel'ka, т.к. у списках про це написала.
Лишилось 3 номери, але кількість людей в них я напишу трохи згодом.
Запитання є?
Слава Україні!!!