тому що зрадники 
люди(я про військових), які давали присягу одній країні ,і збігли в іншу - просто зрадники - і їм немає виправдань.

любили рашу - навіщо йти служити в Україну?
Маладца!
Юджуль, ти ж в курсі, що я тебе люблю!
Далі многабукаф, хто не хоче - може не читати. Я не для того це пишу, щоб переконати заядлих рашистів чи українських націоналістів. Просто ось буквально недавно така розмова про війну вийшла.
Чому я не хочу йти воювати (зі слів мого колеги по роботі):
Коли я хотів у 18 років піти служити в армію на контрактній основі, то мені сказали, що я дибіл і в армію таких не беруть.
Я засмутився, бо бачив себе тільки в ролі військового, при формі, при статусі. Та що там гріха таїть - на пенсію пораніше можна було піти.
Але розбились мої доводи об медкомісію у військоматі.
Пішов після ПТУ працювати. І ось пройшло 10 років, я заробляю пристойні гроші. В мене є родина, купив машину. Заробив.
Сам, своїми силами, своїми вміннями.
Приходить мені запрошення у військомат. І ті люди, які казали, що я дибіл зараз мені талдичать щось про родіну і долг.
Нє друззя... долг хай віддають ті, хто 10 років (поки я намагався заробити без допомоги армії) ніхріна не робили, крім, як щимити солдатів і продавати на ліво і на право армійське майно. Ті, хто отримував зарплату виключно за рахунок, таких, як я. Ті, хто всі ці роки мали вивчати військову справу, техніку, тактику і все таке...
Але вояки, вони тільки на потеревеніти вояки... А коли до справжньої роботи дійшло, то очко заграло.
Нє, товариші, я воювати не піду. Я і далі буду працювати на своїй роботі, платити справно податки, допомагати воєнним через благодійні фонди.
Благо це зараз не складно і є люди, яким я можу довіряти, які НЕ ЗРАДЯТЬ, які довезуть вантаж до наших вояків, які ніколи не стануть ЗРАДНИКАМИ.